Εκδήλωση της Μουσικής Σχολής Καλαμπάκας με τη Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπάκας στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Ανάμεσα σε νότες» φιλοξενεί τη Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων και το Κουιντέτο της Δ.Φ.Τ., το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018.
Επισφραγίζοντας έναν από τους σκοπούς του προγράμματος αυτού που είναι η ανταλλαγή μουσικών αναζητήσεων και η φιλοξενία καταξιωμένων μουσικών σχημάτων , τόσο το νεοσύστατο Μικτό Κουντέτο Πνευστών , όσο και η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων με την πολυετή πείρα της θα μας χαρίσουν μια μοναδική συναυλία .
Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1886, λίγο μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλίας από τους Τούρκους. Η επίσημη όμως ίδρυσή της, βάση γραπτών αναφορών στον τοπικό τύπο της εποχής, έγινε στις αρχές του 1902 με την ονομασία «Φιλαρμονική Εταιρεία Τρικάλων». Σήμερα αποτελεί τομέα του Τμήματος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων.
Το Μικτό Κουιντέτο Πνευστών συστάθηκε το 2015 και κατέληξε στη σημερινή του μορφή το φθινόπωρο του 2016. Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση έγινε την 31η Ιανουαρίου 2017. Το ρεπερτόριό του αποτελείται από έντεχνες, λαϊκές και κινηματογραφικές συνθέσεις Ελλήνων και Ξένων συνθετών. Αποτελεί μουσικό σχήμα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων του τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων.
Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Καλαμπάκας
Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018
Ώρα: 20:00
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Είσοδος ελεύθερη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ