Αρχική ΤΟΠΙΚΑ Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ Προτάσεις με καλοκαιρινή διάθεση από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

Προτάσεις με καλοκαιρινή διάθεση από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

-

Η εποχιακή ανακαίνιση του σπιτιού μας, είναι μια πολύ συναρπαστική διαδικασία και συνάμα μπορεί να είναι και μια καταπληκτική ευκαιρία για ανανέωση και χαλάρωση.

Η καλοκαιρινή διακόσμηση, μας βοηθά να δημιουργήσουμε ένα δροσερό σπίτι και συγχρόνως μας προσφέρει μια χρυσή ευκαιρία να εμφανίσουμε τη δημιουργικότητά μας.

Αξίζει λοιπόν να φέρετε την καλοκαιρινή αύρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας αυτό το καλοκαίρι, βασισμένη σε φωτεινά χρώματα και δροσερά υφάσματα.

Για να πετύχετε λοιπόν την ανανέωση που χρειάζεστε, το κατάστημα υφασμάτων, κουρτινών, λευκών ειδών, Νικολάου Μήτσου προτείνει:
– Αποφύγετε τα πολλά διακοσμητικά, που γεμίζουν τους χώρους. Κρατήστε λιγότερα αντικείμενα στα δωμάτιά σας, γεγονός που θα βοηθήσει τους χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι.
– Στολίστε τους χώρους με φυσικά λουλούδια, που δίνουν την αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς στο χώρο.
– Επιλέξτε απαλά χρώματα όπως το ροζ, το γαλάζιο του ουρανού ή ακόμα και ουδέτερα χρώματα.
– Αντικαταστήστε τα βαριά χειμερινά διακοσμητικά αντικείμενα με διάφανα κρυστάλλινα. Μαζέψτε τα χαλιά και αφήστε τα πατώματα (ξύλο, πλακάκια ή μάρμαρο) γυμνά.
– Το χρώμα των τοίχων είναι ο καθοριστικός παράγοντας, που φωτίζει περισσότερο ένα δωμάτιο. Εάν λοιπόν έχετε χρόνο και κέφι, αναζωογονήστε τα χρώματα σε κάποιους τοίχους. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά παλ χρώματα, όπως το μπεζ, της ανοικτής ώχρας ή του ανοικτού ροζ κ.λπ. Εάν οι τοίχοι σας είναι βαμμένοι πρόσφατα μπορείτε να τους ανανεώσετε με κάποιες όμορφες ταπετσαρίες με απλά σχέδια. Αποφύγετε να κρεμάσετε πολλά κάδρα στους τοίχους.
– Καλύψτε τους καναπέδες στο καθιστικό σας με δροσερά φωτεινά υφάσματα και ρίξτε τους μαξιλάρια με έντονα φωτεινά χρώματα.
– Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν περισσότερα φυσικά υλικά για τη διακόσμηση των χώρων. Μια γωνιά στο δάπεδο με άμμο και μεγάλα λευκά βότσαλα θα δώσει ένα τελείως διαφορετικό ύφος στο καθιστικό σας. Έτσι λοιπόν απλά, αλλάξτε το ύφος του σπιτιού σας, ανανεώστε το και χαρείτε το, μέχρι να φθάσουν οι πολυπόθητες μέρες των διακοπών.

Μ’ αυτές τις μικρές διακοσμητικές παρεμβάσεις, να είστε σίγουρη ότι θα νιώστε και σεις πιο όμορφα και ανανεωμένη.

Ένα άλλο βασικό κομμάτι και στολίδι του σπιτιού είναι οι κουρτίνες, γι’ αυτό δώστε τους την προσοχή που τους αξίζει.
Δεν θα προσπαθήσουμε εδώ να σας δείξουμε και να εντοπίσετε εκείνη την κουρτίνα που θα σας κάνει να αναφωνήσετε “αυτήν ακριβώς θέλω”, γιατί είναι απίθανο με τις ατελείωτες πραγματικά προτάσεις και τάσεις που υπάρχουν.

Μπορείτε όμως θαυμάσια να πάρετε μια γενική ιδέα κυρίως για τα σχέδια, τον τρόπο που θα είναι κρεμασμένη αλλά και τα λοιπά… στολίδια της.
Συνδυάστε λοιπόν κάποιες προτάσεις σε ότι αφορά το στυλ και τα επιμέρους διακοσμητικά στοιχεία, ώστε επιλέγοντας στη συνέχεια και το κατάλληλο για κάθε περίπτωση ύφασμα, να δημιουργήσετε κουρτίνες που τελικώς όταν θα τις ολοκληρώσετε θα μπορείτε περήφανα να αποφανθείτε πως αυτή ακριβώς θέλατε.

Στο κατάστημα υφασμάτων, κουρτινών και λευκών ειδών Νικολάου Μήτσιου μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με αφορμή την αλλαγή της εποχής το κατάστημα έχει κάνει καινούργιες παραλαβές.

Η πλούσια εμπειρία της επιχείρησης ξεδιπλώνεται μέσα από μία μεγάλη συλλογή από υφάσματα επιπλώσεως, κουρτίνες, λευκά είδη και επεκτείνεται σε ατομικά προσαρμοσμένες λύσεις που εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες σας ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά αισθητικά και ποιοτικά κριτήρια.

Έχει ως στόχο την μέγιστη δυνατή διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών και προς αυτή την κατεύθυνση, σας δίνει προτάσεις με ένα διαφορετικό ύφος για κάθε χώρο σπιτιού.

Επιλέξτε τα υφάσματα και τις κουρτίνες που ταιριάζουν στην αισθητική σας, για δημιουργίες στα μέτρα σας με ποιότητα και αντοχή.
Σενίλ υφάσματα σκέτα ή ζακάρ φτιαγμένα με νήματα υψηλής ποιότητας κατάλληλα για ταπετσαρίες, καλύμματα και ριχτάρια.

1. Το σχήμα και το χρώμα της κουρτίνας εξαρτώνται (και) από το κλίμα της περιοχής όπου βρίσκεται το σπίτι, προκειμένου να εξυπηρετεί εκτός από τις αισθητικές και τις πρακτικές ανάγκες σας.
2. Τα ανοιχτόχρωμα ελαφρά υφάσματα είναι για καλοκαιρινές εμφανίσεις, γιατί αφήνουν τον αέρα να περνάει αλλά προστατεύουν από τη ζέστη. Αναφορικά με το ύφασμα, το βαμβάκι είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, ενώ το μετάξι, το οποίο είναι εξίσου δροσερό, μπορεί να «καεί» από την υπερβολική ζέστη.
3. Όταν μιλάμε για το πλάτος μιας κουρτίνας εννοούμε πάντα το ένα φύλλο, ακόμα κι αν πρόκειται για δύο τεμάχια.
4. Μετρώντας το πλάτος της κουρτίνας, μην αγνοήσετε την αισθητική του σε περίπτωση που θέλετε να φαίνεται ή να κρύβεται και υπολογίστε ανάλογα τις διαστάσεις.
5. Για να μετρήσετε μια… «άνετη» κουρτίνα (να μην είναι τσίμα τσίμα), θα υπολογίσετε το πλάτος του παράθυρου ή της πόρτας επί δύο (ή και επί τρία για ακόμα πιο «πλούσια» κουρτίνα).
6. Το μήκος (ή ύψος) της κουρτίνας αφορά την απόσταση από την κορυφή του κουρτινόξυλου μέχρι το στρίφωμά της. Μην τοποθετήσετε τη βέργα ακριβώς επάνω από την πόρτα ή το παράθυρο αλλά αρκετα εκατοστά πιο πάνω (15-20 εκ.), βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί και από το ύψος του χώρου σας γιατί δεν θέλετε να κολλήσετε το κουρτινόξυλο στο ταβάνι αλλά να το βάλετε αρκετά ψηλά ώστε να δώσετε ύψος και αρχοντιά στον χώρο.
7. Προσοχή, σε περίπτωση που διαλέξετε κουρτίνα με θηλιά υπολογίστε το ύψος με τη θηλιά να είναι δεμένη επάνω στο κουρτινόξυλο.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ
ΜΗΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ – ΣΤΡΩΜΑΤΑ – ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ: ΤΡΙΚΑΛΩΝ 128 & ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 2, ΤΗΛ.: 2432025167
ΕΚΘΕΣΗ: ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6, ΤΗΛ.: 24320 24861

 

MHTSIOU_FOTEINH_22 MHTSIOU_FOTEINH_1 MHTSIOU_FOTEINH_2 MHTSIOU_FOTEINH_3 MHTSIOU_FOTEINH_4 MHTSIOU_FOTEINH_5 MHTSIOU_FOTEINH_6 MHTSIOU_FOTEINH_7 MHTSIOU_FOTEINH_8 MHTSIOU_FOTEINH_9 MHTSIOU_FOTEINH_10 MHTSIOU_FOTEINH_11 MHTSIOU_FOTEINH_12 MHTSIOU_FOTEINH_13 MHTSIOU_FOTEINH_14 MHTSIOU_FOTEINH_15 MHTSIOU_FOTEINH_16 MHTSIOU_FOTEINH_17 MHTSIOU_FOTEINH_18 MHTSIOU_FOTEINH_19 MHTSIOU_FOTEINH_20 MHTSIOU_FOTEINH_21

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψητοπωλείο «Ψηστήρι» στην Καλαμπάκα με πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

ΠΑΠΠΑΣ: Οικοδομικά Υλικά – Χωματουργικά έργα – Είδη Υγιεινής

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...

HOTEL KOSTA FAMISSI – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – METEORA

Hotel Kosta Famissi Τρικάλων 144, Καλαμπάκα Τηλ. 2432079192 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οίκος Νυφικών Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Προτάσεις για το χειμώνα από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...

Η πιό νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης είναι το Food Factory

Η πιο νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης, FOOD FACTORY. Από Δευτέρα έως Πέμπτη: 17:00 έως αργά το βράδυ και Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή: Από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ απολαύστε τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις του τώρα και στο χώρο σας. Καλέστε: τηλ: 24320 75305 ή 6988 281600 ...

Πρατήριο υγρών καυσίμων Μάκης Καραγιάννης

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220

Elli’s Gift | Καλαμπάκα

Το κατάστημα της Έλλης Παπαγεωργίου στην Καλαμπάκα με ιστορία πλέον των 60 χρόνων ανακαινίστηκε πλήρως και είναι πάλι κοντά σας, για να σας προσφέρει όλα τα γνωστά είδη, κεντήματα, νήματα, είδη ραπτικής, κεριά και λαμπάδες, και μαζί μια πλούσια συλλογή με σύγχρονα και μοντέρνα είδη δώρων από τις κορυφαίες...

Άννα Γίδα – Παιδίατρος – Καλαμπάκα

Άννα Γίδα – Παιδίατρος Τρικάλων 114-116 , Καλαμπάκα Ωράριο Ιατρείου: Καθημερινά: πρωί 9.00-1.30 Απόγευμα 6.00-9.00 (εκτός Τετάρτης) Τηλ.: 24320 78433 Fax.: 24320 78434 Κιν.: 6977 636897 e-mail: [email protected]

Ιατρείο στην Καλαμπάκα και στην Κηφισιά από τον Ψυχίατρο Χρίστο Χ. Λιάπη

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

Αναστασία Πινιάρα – Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

ΩΡΛ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΙΑΡΑ MD, MSc, PHD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Master Ρινολογίας - Ρινοχειρουργικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Υπ. Διδάκτωρ Νευροωτολογίας Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονική συνεργάτιδα Νοσ. «ΥΓΕΙΑ» ΠΑΘΗΣΕΙΣ Ώτων - Βαρηκοΐας - Εμβοών Ακοολογικός έλεγχος, Έλεγχος Ιλίγγου - Αστάθειας Ρινός - Παραρρινίων - Διαφράγματος Αλλεργική Ρινίτιδα - Ροχαλητό - Άπνοια Ύπνου - Πολύποδες Λάρυγγα - Φωνητικών χορδών Φάρυγγα - Αμυγδαλών -...

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ