ΥΛΙΚΑ
-4 κόντρα φιλέτα μοσχαρίσια
-αλάτι, πιπέρι
-2 πατάτες κομμένες σε φέτες
-2 κ. σούπας ελαιόλαδο
-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
-1 κ. γλυκού μείγμα μπαχαρικών
-μισό φλ. τριμμένη παρμεζάνα
-αλάτι, πιπέρι
-2 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς και άλειψε ελαφρώς με λάδι ένα ταψί.
Άπλωσε τις πατάτες στο ταψί, ράντισέ τες με το λάδι, το μείγμα μπαχαρικών, την παρμεζάνα, αλατοπίπερο και το σκόρδο και ανακάτεψέ τες.
Ψήσε στο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, ανακατεύοντάς τες στα μέσα του χρόνου.
Γύρισε το φούρνο στο γκριλ και βγάλε το ταψί.
Αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα στις δύο πλευρές και τοποθέτησέ τα δίπλα στις πατάτες.
Ξαναβάλε το ταψί στο φούρνο και ψήσε για περίπου επτά λεπτά.
Σέρβιρε πασπαλίζοντας με τον μαϊντανό και έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!