ΥΛΙΚΑ

-4 μπριζόλες χοιρινές
-2 κόκκινες πιπεριές
-2 πράσινες πιπεριές
-2 κίτρινες πιπεριές
-1 σκελίδα σκόρδο
-2 ντομάτες σε ροδέλες ή 1/2 κιλό ντοματίνια κομμένα στη μέση
-αλάτι πιπέρι
-θυμάρι

Για τη σως μουστάρδας
-2 κ.σ. μουστάρδα
-1/2 κούπας λάδι
-χυμό από 3 λεμόνια

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε τις μπριζόλες και τις βάζουμε με τη σειρά  σε ταψάκι φούρνου.Αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι.

Καθαρίζουμε από τα σπόρια τις πιπεριές και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Κόβουμε και το σκόρδο σε λεπτά φετάκια  ή το περνάμε από την πρέσα.

Αραδιάζουμε τις κομμένες πιπεριές και το σκόρδο πάνω στις μπριζόλες Προσθέτουμε τις ντομάτες ή τα ντοματίνια.

Βάζουμε σε βαζάκι με καλό κούμπωμα τα υλικά της σως  και τα χτυπάμε καλά. Περιχύνουμε το φαγητό.

Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους  200 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 30 λεπτά.

ΠΗΓΗ: magyreuontas.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here