Άδειο φέρετρο προκάλεσε τρόμο στην περιοχή του Διμηνίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

REMA-SABANAGA

Φέρετρο αφημένο σε ρέμα, ανάμεσα σε θάμνους, προκάλεσε τον φόβο στην περιοχή του Διμηνίου. Στη θέα του πεταμένου φέρετρου κάτοικοι τρομοκρατήθηκαν, ενώ διάφορα σενάρια γύρω από το μακάβριο εύρημα δεν άργησαν να δημιουργηθούν. Χθες, στο ρέμα όπου εντοπίστηκε μετέβησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Νέας Ιωνίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ξεκινώντας τις έρευνες για την κατάληξή του μέσα στο ρέμα.

Το κατασκευασμένο στο χέρι, όπως έδειχνε, μεταλλικό φέρετρο, το οποίο ήταν ανοιχτό και άδειο εντοπίστηκε στο ρέμα του Σαμπάναγα. Δεν ήταν ορατό από όλες τις πλευρές του στο σημείο που είχε αφεθεί – άγνωστο ακόμη για ποιο λόγο. Φαίνεται όμως ότι το είδε βοσκός, που βρίσκονταν στην περιοχή, και από στόμα σε στόμα έγινε γνωστό σε όλες τις γειτονιές, με τους κατοίκους να σκέφτονται διάφορα σενάρια γύρω από το λόγο που εγκαταλείφθηκε στο ρέμα.

Χθες και καθώς τα σενάρια άρχισαν να εξελίσσονται με τρόπο που προκαλούσαν φόβο -μέχρι για τελετή μαύρης μαγείας ή ακόμη και μεταφορά οργάνων (!) ακούγονταν ψιθυριστά εικασίες διαφορών- ενημερώθηκε νωρίς το πρωί η Αστυνομία.

Τους φόβους ενέτεινε το γεγονός ότι μέσα στο φέρετρο και στα σατέν σεντόνια, που χρησιμοποιούνται για τους νεκρούς, υπήρχαν κηλίδες αίματος, το οποίο έγινε ορατό, όταν μαζί με τους αστυνομικούς κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούσαν τις έρευνες πλησίασαν λίγο πιο κοντά στο μακάβριο εύρημα, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαν ούτε να πλησιάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φέρετρο είχε μέσα σεντόνι, μαξιλάρι και αφρολέξ στο κάτω μέρος του, στα οποία υπήρχαν εμφανείς κηλίδες αίματος. Η πρώτη εικόνα του έδειχνε ότι ίσως να είχε μεταφερθεί άψυχο σώμα, από περιοχή εκτός Βόλου. Αλλά γιατί μεταφέρθηκε με μία πρόχειρη μεταλλική κατασκευή και όχι σε ειδικό φέρετρο, που κρατά σταθερή θερμοκρασία, όπως συνηθίζεται ή γιατί το φέρετρο εγκαταλείφθηκε στο ρέμα, είναι ερωτήματα που αναμένεται να απαντήσει η αστυνομική έρευνα.

Αστυνομικοί έλαβαν δείγμα από τις κηλίδες αίματος, προκειμένου να γίνει εξέταση DNA, ενώ ο χώρος γύρω από το φέρετρο, από το οποίο απουσίαζε το καπάκι του, ερευνήθηκε για τυχόν άλλα στοιχεία, αλλά δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε άλλο.

Το μυστήριο του άδειου φερέτρου στο Διμήνι τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και πολύ… μυστήριο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες τού myvolos.net, έπεσε από φορτηγό που το μετέφερε σε χώρο καταστροφής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μεταλλικό φέρετρο χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά της σορού ενός ναυτικού, που απεβίωσε πριν από ένα μήνα περίπου στη Γκάνα της Αφρικής κι έπρεπε να μεταφερθεί στον τόπο καταγωγής του, στη Συκή της Αργαλαστής.
Επειδή οι διαδικασίες για την έκδοση των πιστοποιητικών είναι χρονοβόρες, η σορός του ναυτικού τοποθετήθηκε σε αυτό το μεταλλικό κουτί, μέχρις ότου μεταφερθεί για την κηδεία στον τόπο καταγωγής του, την Πάλτση. Έτσι και έγινε τελικά, στη συνέχεια όμως το μεταλλικό φέρετρο ήταν άχρηστο, καθώς η ταφή έγινε με κανονικό φέρετρο.
Τελικά, σύμφωνα με την αστυνομία, το μεταλλικό φέρετρο φαίνεται πως έπεσε από το φορτηγό που το μετέφερε σε χώρο καταστροφής.

ΠΗΓΗ: Ταχυδρόμος και myvolos.net

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ