Απίστευτο περιστατικό βίας στη Λάρισα: Έσβησε τσιγάρο στο πόδι 15χρονης

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 16χρονος στη Λάρισα τον οποίον δύο κοπέλες 15 ετών κατήγγειλαν ότι έσβησε τσιγάρο στο γόνατο της μίας, όταν εκείνη τον απέρριψε ερωτικά.

Οι δύο συμμαθήτριες είχαν βγει βόλτα και στην παρέα κάποια στιγμή προστέθηκε ο 16χρονος, ο οποίος γρήγορα έδειξε τις διαθέσεις του. Άρχισε να κάνει ανήθικες προτάσεις αλλά οι κοπέλες αρνήθηκαν. Εκείνος τότε άρχισε να τις απειλεί.

Κάποια στιγμή, όπως κατήγγειλαν τα κορίτσια, πλησίασε το ένα και έσβησε το τσιγάρο που κρατούσε στο πόδι της. Προκάλεσε ένα μικρό έγκαυμα με την υπόθεση να παίρνει γρήγορα διαστάσεις.

Όλα ξεκίνησαν στην κεντρική πλατεία της περιοχής το απόγευμα της Παρασκευής. Εκεί βρέθηκαν οι δύο 15χρονες και ο 16χρονος στο πλαίσιο κοινής παρέας με τον 16χρονο αρχικά να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τη μία κοπέλα.

Η 15χρονη τον απέρριψε, με τον 16χρονο να συνεχίζει με χειρονομίες. Κάποια στιγμή εκδήλωσε ενδιαφέρον για άλλη 15χρονη της ίδιας παρέας. Όταν και εκείνη αρνήθηκε, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και άρχισε να την απειλεί ότι θα της σβήσει τσιγάρο στο πόδι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, η 15χρονη όχι μόνο αρνήθηκε, αλ­λά αντιστάθηκε στις απαιτήσεις του 16χρονου, με αποτέλεσμα εκείνος να κάνει πράξη την απειλή του. Της έσβησε το τσιγάρο που κρατούσε στο ύψος του γονά­του από την πίσω πλευρά και της προκαλέσει ένα μικρό έγκαυμα.

Τα κορίτσια ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και μετά την κα­ταγγελία της υπόθεσή στην ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας των δύο κοριτσιών και για απλή σωματική βλά­βη σε βάρος της μιας κοπέλας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, μετά την απολογία του ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εν­τολή, καθότι ανήλικος ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματί­ζεται δικογραφία σε βάρος τού νεα­ρού μαθητή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ