Αλμυρός: 17χρονη tiktoker “σηκώνει στο πόδι” εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μια 17χρονη από ένα απομακρυσμένο χωριό του Αλμυρού…. με 10.000 ακολούθους στο tik-tok, το σκάει συνεχώς από το σπίτι της, λόγω δυσκολίας προσαρμογής στο οικογενειακό περιβάλλον και με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε σε Παιδόπολη , στην Αθήνα. Εκεί, βρήκαν μέσα στα πράγματά της ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, ενώ μέσα σε δύο ημέρες το έσκασε και από το ίδρυμα, με αποτέλεσμα να κινηθούν διαδικασίες alert. Η ίδια κάλεσε έναν συγγενή της μου μένει στην Αθήνα να την “παραλάβει” και εκείνος ειδοποίησε τον πατέρα και την γιαγιά της. Το “σήμα” ανεύρεσής της έπαψε να ισχύει, αλλά επειδή η νεαρή μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή στην Παιδόπολη , χθες εμφανίστηκε στην εισαγγελία και ενημέρωσε την αρμόδια εισαγγελέα πως δεν θέλει να επιστρέψει στην Παιδόπολη, αλλά στο σπίτι της στο χωριό, από όπου όμως το σκάει σε σταθερή βάση, με αποτέλεσμα να κινητοποιείται συνεχώς η αστυνομία.
Μάλιστα, είπε στην εισαγγελέα πως θέλει να κάνει καριέρα στο tik -tok.

Η νεαρή στο πρόσφατο παρελθόν είχε καταγγείλει τον 43χρονο πατέρα της για ασέλγεια αλλά δεν την πίστεψε το δικαστήριο και αποδέχτηκε τις πραγματογνωμοσύνες ψυχολόγου και τις απαλλακτικές για τον πατέρα καταθέσεις μαρτύρων, ενώ η κατάθεση της νεαρής αποδείχθηκε χωρίς βάση. Επίσης έγινε αντιληπτό ότι το έσκαγε από το σπίτι για να συναντά τον 29χρονο φίλο της και η απαγόρευση που επέβαλε ο πατέρας της , δρομολογούσε εκδικητικές τάσεις.

Η γιαγιά της νεαρής που έχει και την επιμέλειά της έχει καταθέσει ότι ο γιός της και πατέρας της 17χρονης, μεγάλωσαν την εγγονή της, από ηλικία 2 χρονών.
Η ίδια είπε ότι το κορίτσι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα του, ποτέ δεν παραπονέθηκε για κάτι αλλά εξαφανίζεται και μια από τις φορές που το έσκασε από το σπίτι κατήγγειλε τον πατέρα της, από εκδίκηση γιατί εκείνος δεν αποδεχόταν στη σχέση με 29 χρονο χρήστη ουσιών.

Στο μεταξύ στην Εισαγγελέα Ανηλίκων κάνουν “ουρά” οι γονείς που ζητούν παρέμβαση για να “συνετιστούν” τα παιδιά τους. Πρόκειται για γονείς που έχουν παιδιά στην εφηβεία, που δεν είναι παραβατικά, αλλά ανυπάκουα και δεν μπορούν να τα …συνετίσουν Η Εισαγγελία ενημερώνει τους γονείς πως μπορούν να κατευθυνθούν σε παιδοψυχολόγους και ειδικούς συμβούλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img