Λάρισα: Πετάνε πέτρες σε οδηγούς – Κινδύνευσε Λαρισαίος

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το φαινόμενο δεν είναι τωρινό και έχει πολύ υψηλό βαθμό επικινδυνότητας. Άγνωστα άτομα στήνουν καρτέρι σε αυτοκίνητα στην γέφυρα της Νέας Σμύρνης και πετούν πέτρες σε ανυποψίαστους οδηγούς που κινδυνεύουν πραγματικά.

Αναγνώστης του onlarissa.gr καταγγέλλει το περιστατικό που έλαβε χώρα χθες Κυριακή στο συγκεκριμένο σημείο δεχόμενος εκείνος και η συνοδηγός του… πέτρινα σκάγια.

Ειδικότερα αναφέρει στην καταγγελία του:

«Για ακόμη μια φορά σήμερα (σ.σ. χθες Κυριακή) ορισμένοι πετούν πέτρες στην γέφυρα της νέας Σμύρνης λίγο πιο πάνω από την Ιντερσαλονικα. Πρόλαβα να δω 5-6 πριν φάω 3 καλές με την μια να βρίσκει στο ύψος του καθρέφτη με την συνοδηγό να μπαίνει στο κλίμα της Λάρισας πολύ απότομα. Τελικά έχουμε αποδεχτεί αυτήν την κατάσταση ή περιμένουμε να σκοτωθεί κανένας για να υπάρξει αντίδραση. Κάποιοι το βλέπουν παιχνίδι εμείς πάντως είδαμε λίγο από πόλεμο λες και τρως σφαίρες.

Αστυνομία και Δήμος στο ίδιο έργο θεατές με την μπαργιερα στη γωνία της Πλάτωνος να γκετοποιει περαιτέρω την ήδη απομονωμένη συνοικία της Νέας Σμύρνης. Οι πέτρες αυτήν την φορά πετάχτηκαν από την απόληξη της Αισχύλου».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ