Διαδικτυακή Παρουσίαση της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Επιχορήγηση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ διοργανώνει Διαδικτυακή Ενημέρωση με θέμα: Παρουσίαση της Νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Επιχορήγηση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 14.00.

Η παρουσίαση της Δράσης που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) & Εθνικούς πόρους, θα γίνει διαδικτυακά από την Υπεύθυνη της Δράσης κα Κεραμίδα Δήμητρα και θα προβληθεί στο YouTube και στα social media (facebook και twitter) της ΑΕΔΕΠ με σκοπό την πλήρη ενημέρωση των Αυτοαπασχούμενων Δικηγόρων πάνω στη Δράση και σε ερωτήματα που έχουν ανακύψει από τη προκήρυξή της.

Η Δράση έχει συνολική Δημόσια Δαπάνη ύψους 20 εκατ.€. Συμμετέχουν Αυτοαπασχολούμενοι δικηγόροι, ως φυσικά πρόσωπα, εγγεγραμμένοι στον δικηγορικό σύλλογο, που λειτουργούν νομίμως στη χώρα και έχουν κάνει έναρξη στην αρμόδια ΔΟΥ έως και την 31/12/2020.

Σε κάθε ωφελούμενο (διακριτό ΑΦΜ) θα αποδίδεται χρηματοδότηση ύψους 500€ – 2.000€ ανάλογα με το ύψος των εσόδων του 2019. Οι ωφελούμενοι οι οποίοι έκαναν έναρξη εντός του 2020 δύναται να αιτηθούν και να λάβουν ως ανώτερο όριο επιχορήγησης ποσό 1.500€.

Με στόχο τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των γραφείων των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων
επιχορηγούνται οι εξής επιλέξιμες δαπάνες: Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (desktop, laptop), router, web κάμερες, μικρόφωνα, ακουστικά, ηχεία, συστήματα τηλεδιάσκεψης, scanners/πολυμηχανήματα, οθόνες τηλεδιάσκεψης/προβολής (χωρίς υποδοχή κεραίας) και τα απαραίτητα λογισμικά για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του γραφείου.

Ως ημερομηνία έναρξης επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 1η Ιουνίου 2021.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται και θα αξιολογηθούν ηλεκτρονικά με σειρά προτεραιότητας στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis).

Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή από 16/06/2021, ώρα 13:00 και έως την 30/07/2021 και ώρα 15:00.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ