Ημερήσια διαταγή του αποχωρούντος Συντονιστή Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με αφορμή την “αλλαγή σκυτάλης” στη θέση του Συντονιστή Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, ο αποχωρών Υποστράτηγος Π.Σ. Μάριος Σαβ. Αποστολίδης εξέδωσε την παρακάτω ημερήσια διαταγή:

20 Ιανουαρίου 2021

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Πυροσβέστες, Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης, Εποχικοί, Εθελοντές Πυροσβέστες και Πολιτικοί Υπάλληλοι.

Αποχωρώντας από την θέση του Συντονιστή Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, σε εκτέλεση σχετικής διαταγής του Α.Π.Σ., αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και τον καθένα ξεχωριστά, για την αμέριστη συμπαράσταση και την καλή συνεργασία, αφού με τη βοήθεια του Θεού καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε και να ανταπεξέλθουμε -κατά γενική ομολογία- με επιτυχία στις διάφορες φυσικές καταστροφές (δασικές πυρκαγιές, πλημμύρες, χιονοπτώσεις), διάφορα συμβάντα, βιομηχανικά ατυχήματα και τα προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία Covid-19 και το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Επίσης θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους συναδέλφους τυχόν στεναχώρησα κατά την άσκηση των καθηκόντων μου.

Να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, επαγγελματικότητα και εργατικότητα, προστατεύοντας την ζωή και την περιουσία των πολιτών και του Κράτους αλλά και το φυσικό περιβάλλον.

Επίσης να ευχαριστήσω τις Θρησκευτικές, πολιτικές, δικαστικές και στρατιωτικές αρχές των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας για την άριστη συνεργασία και την συμπαράσταση τους στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων και τη συνεργασία μας.

Στον περιλαμβάνοντα Συντονιστή εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειες σας υγεία, ψυχική γαλήνη, δικαίωση των ονείρων και επιδιώξεων σας και προκοπή.

Όσον αφορά τη νέα θέση που μου ανατέθηκε, ως Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι έχω πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων και αίσθηση του υψηλού χρέους και των βαρύτατων ευθυνών που αναλαμβάνω. Θα χρησιμοποιήσω όλες τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις δεξιότητες μου, καθώς και τις εμπειρίες που συνέλεξα από την υπηρεσιακή μου διαδρομή, ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου επίδειξε η πολιτική και φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Στ. Ελλάδας και Θεσσαλίας
Μάριος Σαβ. Αποστολίδης Υποστράτηγος Π.Σ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ