Δήμος Αλμυρού: Προκαταρκτική για έλλειμμα άνω των 500.000 €

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Προκαταρκτική ποινική δικογραφία παρήγγειλε χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου, με αφορμή μήνυση με νέα στοιχεία, για ταμειακό έλλειμμα στον Δήμο Αλμυρού, τουλάχιστον 500.000 €, που κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης.

Σύμφωνα με τη μήνυση του πρώην δημάρχου, το έλλειμμα αφορά στην περίοδο 2011-2014 και ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 €, και ζητά από τη Δικαιοσύνη να ερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση.

Με βάση τη μήνυση, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση, που ανατέθηκε σε Πταισματοδίκη και ζητά να διερευνηθούν αν στοιχειοθετούνται σε βάρος προσώπου τα αδικήματα της υπεξαίρεσης ή της απιστίας, σε βαθμό κακουργήματος και στις δύο περιπτώσεις.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας ο αναπληρωτής επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στη Μαγνησία.

Σημειώνεται ότι ανάλογη καταγγελία είχε κάνει ο πρώην δήμαρχος Αλμυρού το 2016, που τέθηκε στο αρχείο, ενώ στη μήνυση φέρεται να συμπεριέλαβε νέα στοιχεία, για το θέμα της απώλειας των χρημάτων από το δημοτικό ταμείο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ