Ένας ακόμη ταχυδρομικός κώδικας για τη Λάρισα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

LARISA-TK-41448

 

 

Μια νέα ταχυδρομική περιοχή με τη δική της ταυτότητα κωδικοποιημένη σε ένα πενταψήφιο αριθμό απέκτησε τις τελευταίες εβδομάδες η Λάρισα.

Πρόκειται για τον ταχυδρομικό κωδικό 41 448, που προστίθεται στους ήδη υπάρχοντες ταχυδρομικούς κώδικες της Λάρισας με απώτερο σκοπό τη βελτίωση στην παράδοση της αλληλογραφίας και κατ’ επέκταση την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αν και μια αλλαγή αυτής της κατηγορίας μπορεί να προκαλέσει καταρχήν μεγαλύτερα προβλήματα από όσα καλείται να λύσει στην επικοινωνία του πολίτη με τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας, τις τράπεζες και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, ο νέος ταχυδρομικός κώδικας προέκυψε ως αποτέλεσμα της οριοθέτησης νέων περιοχών σε ελληνικές πόλεις με μεγάλη οικιστική ανάπτυξη, που ξεκίνησε στα Ελληνικά Ταχυδρομεία την προηγούμενη δεκαετία.

Η αλλαγή αφορά σε τμήματα των συνοικιών Χαραυγή, Άγιος Γεώργιος και Τούμπα (περιοχές με κωδικό 41 335 κατά βάση και 41 336 δευτερευόντως), που συγκροτούν πλέον τη νέα ταχυδρομική περιοχή με κωδικό 41 448. Οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες παρέλαβαν από τα ΕΛΤΑ μια επιστολή με το είδος της αλλαγής καθώς και οδηγίες για τη μετάβαση από το παλιό στο νέο καθεστώς διακίνησης της αλληλογραφίας.

Εleftheria.gr

 

 

{loadposition mypos1}

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ