Τιμούν τον Μάνο Χατζιδάκι στονΒόλο

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ο μεγάλος μας μουσουργός Μάνος Χατζιδάκις είναι η αιτία για να συμπράξουν και πάλι ιστορικοί Φορείς πολιτισμού της πόλης του Βόλου , όπως είναι η Βολιώτικη Χορωδία (πρόεδρος Μπ. Σκυργιάννης) , η Χορωδία των Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας (πρόεδρος Γ. Τουφεξής) και το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” ,που ,όπως είναι γνωστό ,είναι η μεγάλη Ομοσπονδία των εβδομήντα Συλλόγων Ελασσονιτών απ’ όλο τον κόσμο (πρόεδρος Κων. Σκριάπας) . Η μαέστρος των δύο Χορωδιών είναι η πασίγνωστη κ. Στάσσα Τζάλα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι Φορείς αυτοί έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν σε μεγάλα αφιερώματα και μουσικές παραστάσεις.

Στη φετινή μεγάλη εκδήλωση που αφορά τον “οικουμενικό Έλληνα” ,τον πολυβραβευμένο μουσουργό Μάνο Χατζιδάκι ,που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 ,στο Θερινό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη”και ώρα 21.30 μ.μ. , με την υποστήριξη και τη συνεργασία του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, θα παρουσιαστούν από τους ερμηνευτές και τις δύο παραπάνω αναφερόμενες Χορωδίες ,μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Χατζιδάκι ,που σημάδεψαν τα μουσικά πράγματα της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ