Οι Έλληνες σχεδιαστές “κατακτούν” το Notting Hill

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Για το πέμπτο του εγχείρημα, το MONOspace επιστρέφει στη αγαπημένη του γειτονιά στο Λονδίνου, το Notting Hill, τον Ιούνιο του 2017, και αυτή τη φορά παρουσιάζει μια συλλογή από δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, εμπνευσμένη από τα πλακόστρωτα δρομάκια της Ύδρας, το ιστορικό μοναστήρι της Πάτμου, το παλιό κάστρο της Μονεμβασιάς, τις βραχώδεις παραλίες της Τήνου…

Το ΜΟΝΟ είναι ένα «κινούμενο» fashion concept store που δίνει τη δυνατότητα σε νέους αλλά και σε καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε διαφορετικές γειτονιές του Λονδίνου. Το κάθε κατάστημα (space) είναι διαφορετικό και έχει το δικό του concept, προσαρμοζόμενο κάθε φορά στην αισθητική της εκάστοτε γειτονιάς στην οποία βρίσκεται. Το ΜΟΝΟ προέκυψε από ένα κοινό όνειρο για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που θα βοηθήσει τη «made in Greece» δημιουργικότητα να αναπτυχθεί και να εδραιωθεί στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας και του design.

Ανάμεσα στα ελληνικά brands που συμμετέχουν στο MONOspace V οι Ergon Mykonos, Eleni Malami, MARMAROMETRY, Levinia Konyalian, Kooreloo, Cleo Gatzeli, Joanna Cave, COCOANDSILK.

ΠΗΓΗ: mustonline.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ