Ευχές για το νέο έτος από Σχολεία, Συλλόγους, Φορείς, Αυτοδιοικητικούς και Πολιτικούς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

[ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ]
Ευλογημενο το νέο έτος 2021 γεμάτη υγεία και ευτυχία εύχομαι σε όλους τους πατριώτες ελληνες και ελληνιδες εύχομαι απο καρδιάς το 2021 να διώξει την πανδημία που πλητει την χωρα μας και να ζήσουμε παλι την καθημερινότητα κ του χρόνου να περάσουμε ολλοι μαζι της αγιες εορτές του δωδεκαήμερου να αγκαλιαστουμε ολλοι παλι οι χριστιανοι οι εκκλησίες μας να γεμισουν παλι. Ο σύλλογος “Φιλοι του δάσους” σας εύχεται ένα ειρηνικο και γαληνιο 2021
Με τιμη το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος: Νίκος Καραγιαννης
Ο Αντιπρόεδρος: Λυπας Βασίλειος
Ο ταμίας: Αλέξανδρος Καραγιαννης
Ο Γραμματεας:Κωνσταντίνος Παπιας και
Το μέλος: Ιωάννης Τσελιος


- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

“Φίλες και φίλοι,
Εύχομαι από καρδιάς το 2021 να φέρει στη ζωή όλων μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσουμε πίσω μας τις δύσκολες στιγμές του περασμένου έτους.
Η νέα Χρονιά να μας φέρει όμορφες στιγμές, υγεία, αγάπη, χαμόγελο, αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται και δύναμη.
Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους κι ας είναι το ξεκίνημα του νεου έτους η αφετηρία μίας νέας δημιουργικής εποχής.

Καλή Χρονιά!!!
Ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ασπροκκλησιας
Γκουαρνταμπάσο Χρήστος
Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα!
Η ομάδα του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων & Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης σας εύχεται υγεία και όμορφες γιορτές με τις οικογένειές σας!

Η έλευση του νέου έτους σηματοδοτεί ίσως για πρώτη φορά, τόσο έντονα, την αισιοδοξία και την ελπίδα, καθώς το 2020 αποτέλεσε την χρονιά, που έθεσε κάθε γωνιά του πλανήτη αντιμέτωπη με μια απροσδόκητη απειλή,
έναν ασύμμετρο κίνδυνο…

Με ορθολογισμό, μεθοδικότητα, εγρήγορση, αλλά και αποφασιστικότητα μπροστά στα αναδυόμενα μέτωπα, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαχειρίστηκε την κρίση της πανδημίας και κάθε αντίκτυπο αυτής, στην δημόσια υγεία, την οικονομία, την συνοχή και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.
Ταυτόχρονα, διευρύνοντας τον κύκλο των χωρών για την οικονομική και αμυντική της συνεργασία, και μέσω του σεβασμού στο Διεθνές Δίκαιο και της εθνικής αυτοπεποίθησης, κατάφερε οι γεωπολιτικές προκλήσεις της γείτονος χώρας, να αναδειχθούν σε ευρωτουρκικές διάφορες.

Στην εκπνοή του 2020, έχουμε ήδη ξεκινήσει να θωρακίζουμε την δημόσια υγεία με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, γεγονός που αποτελεί την αρχή του τέλους, για τις δυσμενείς συνθήκες που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.
Ας είναι το 2021 το πιο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την χώρα μας, αποκαθιστώντας την κανονικότητα στις ζωές μας, διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία και εξασφαλίζοντάς μας τις προϋποθέσεις για την πρόοδο, την ευημερία, και την ανάπτυξη!

Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα
Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ
Η οικογένεια της Α.Ε. Κρύας Βρύσης εύχεται καλή χρονιά με υγεία και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
ΑΕ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

 

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους πολίτες η έλευση του 2021 να αποτελέσει την αρχή μιας χρονιάς γεμάτη από υγεία , δημιουργία , ελπίδα , αγάπη καθώς και να μας προσφέρει ότι στέρησε το 2020.

Χρόνια πολλά , Καλή Χρονιά & Ευτυχισμένο το νέο έτος.

Γκόγκος Β. Γεώργιος
Πρόεδρος ΤΚ Καστρακίου


 


 


 

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!

Το 2020 ήταν μια χρονιά δοκιμασίας. Δοκιμαστήκαμε, χάσαμε ανθρώπους, πενθήσαμε και τραυματιστήκαμε ως σύνολο, ως κοινωνία.

Καθώς όμως αυτή η χρονιά έφευγε, ήρθε μια χειροπιαστή ελπίδα. Το εμβόλιο.

Η επιχείρηση «Ελευθερία» έρχεται να δώσει ένα τέλος στην πανδημία, να προστατέψει τη δημόσια υγεία, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα την κοινωνία και την οικονομία μας από όσα η πανδημία προκάλεσε και προκαλεί.

Το 2021 θα είναι χρονιά λύτρωσης.

Η Ελληνίδα και ο Έλληνας, με τη βοήθεια της επιστήμης και της πολιτείας και με πίστη στις δυνάμεις και στην αξία τους, θα σταθούν όρθιοι και γεροί και όλοι μαζί θα πορευτούμε προς ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

Κανένας μας ωστόσο δεν πρέπει να παραιτηθεί σήμερα από το χρέος της τήρησης όλων των μέτρων προστασίας. Συνεχίζουμε να προσέχουμε. Είναι το χρέος της κοινωνίας απέναντι στη μεγάλη πρόκληση, ώστε να κλείσουμε το κεφάλαιο της πανδημίας και να το αφήσουμε πίσω μας.

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία, δύναμη και αγάπη!

Θανάσης Λιούτας
Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ

 


 


 

Το 2020 μας αποχαιρετά. Ένας χρόνος δύσκολος για όλους μας, αλλά και για την εκπαίδευση την ίδια.

Το 2021 σε λίγο ανατέλλει με ανάμικτα συναισθήματα. Νέο έτος όμως, Νέες ελπίδες, Νέο ξεκίνημα…

Καλή Χρονιά σε όλους, με Υγεία και ευχές για γρήγορη επιστροφή σε ένα αύριο, που δεν θα κυριαρχεί ο φόβος αλλά η όρεξη για δουλειά και η δημιουργία.

Χρόνια Πολλά !!!

ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ


 

Φίλες και Φίλοι,

Η έλευση του νέου χρόνου, είναι συνυφασμένη φέτος με την ελπίδα ο Νομός, η Χώρα, η Υφήλιος, η Ανθρωπότητα, να αφήσουν πίσω την πανδημία του κορονοϊού, που δοκίμασε και δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας.

Αφήνουμε πίσω μας μία χρονιά, που οι περισσότεροι θα θέλουν ξεχάσουν γρήγορα. Μία χρονιά που η πανδημία άλλαξε δραματικά τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας. Αφήνουμε πίσω μας όμως, και μία χρονιά, που αποδείξαμε πως όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε τις μεγαλύτερες μάχες και να νικήσουμε.

Ο νέος χρόνος έρχεται μαζί με την έλευση του εμβολίου, που θα αποτελέσει το ισχυρότερο όπλο για να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία. Και είναι βέβαιο, πως με λίγη προσπάθεια ακόμη και ακολουθώντας τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας, θα την ξεπεράσουμε.

Θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας.

Από την πλευρά μου, μπορώ να εγγυηθώ πως το 2021 για το Νομό μας θα είναι μία χρονιά ανάπτυξης, μία χρονιά όπου θα προχωρήσουμε μπροστά πατώντας στις στέρεες βάσεις που έχουμε ήδη δημιουργήσει. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους που αφήνουμε πίσω, δεν σταματήσαμε να σχεδιάζουμε, να δημιουργούμε, να υλοποιούμε. Φροντίσαμε ο τόπος μας να μην μείνει πίσω, αλλά να συνεχίσει όπως έμαθε όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο μπροστά.
Και το νέο έτος θα προχωρήσουμε ακόμη πιο δυναμικά. Βελτιώνοντας υποδομές, δημιουργώντας νέες, στηρίζοντας στην πράξη μέσα από σειρά έργων τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματικούς κλάδους, τους ανθρώπους της υπαίθρου, το σύνολο της κοινωνίας που μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Εύχομαι σε όλους σας το νέο έτος να φέρει Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη, Προκοπή. Εύχομαι το μήνυμα ελπίδας που φέρνει μαζί της, να γίνει το φως που χρειάζονται οι καρδιές όλων μας.

Καλή Χρονιά!
Χρήστος Μιχαλάκης
Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Προηγούμενο άρθροΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 1380
Επόμενο άρθροΑρ. φύλλου 1380

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ