ΟΑΕΔ: Πράσινο φως για 700 προσλήψεις στις Δασικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να δημοσιευτεί η προκήρυξη για 700 θέσεις συμβασιούχων υπαλλήλων στις Δασικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ.
Ο Γενικός Γραμματέας Δασών, Κωνσταντίνος Αραβώσης, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη και την ομάδα του για τη βοήθειά τους στην άρση των γραφειοκρατικών προβλημάτων, που προέκυπταν στην πορεία για την έκδοση της προκήρυξης του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Όπως τονίζει, ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που διαπίστωσε ότι χρήζει αντιμετώπισης, όταν ανέλαβε πριν από εννέα μήνες την νέα Γενική Γραμματεία Δασών ήταν η υποστελέχωση των Δασικών Υπηρεσιών που ενσωματώθηκαν σε αυτήν. Δηλώνει, επίσης, ότι έχουν εγκριθεί 500 θέσεις μονίμων υπαλλήλων μετά από συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και αναμένεται η προκήρυξη με διαδικασίες ΑΣΕΠ, έτσι ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά σε θέσεις ΠΕ και ΤΕ και να ενισχυθούν οι υπηρεσίες με δασικούς και διοικητικούς υπαλλήλους.

Παράλληλα, έχει υποβληθεί αίτημα στο ΥΠΕΣ για την πρόσληψη 765 υπαλλήλων ΙΔΟΧ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ