Κρήτη: Απατεώνες απέσπασαν από ξενοδοχείο 53.000 ευρώ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Νέα απάτη αποκαλύφθηκε και μάλιστα αφορά σε γνωστό ξενοδοχείο της Κρήτης, στην περιοχή του Φόδελε Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν στις 15 Σεπτεμβρίου 2022, όταν ο υπεύθυνος της ξενοδοχειακής μονάδας δέχτηκε email με τιμολόγιο πληρωμής, από το ξενοδοχείο προς την πολυεθνική πλατφόρμα booking, ύψους 53.000 ευρώ.

Παράλληλα, το υψηλόβαθμο στέλεχος δέχτηκε και τηλεφώνημα από γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία προφασιζόμενη ότι καλεί από την πλατφόρμα τον «διαβεβαίωσε» ότι ο λογαριασμός της εταιρείας, στον οποίο γίνονται οι καταθέσεις από το εν λόγω ξενοδοχείο έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Ταυτόχρονα, και δίχως να χάσει καθόλου χρόνο, του έδωσε άλλο λογαριασμό, όπου θα μπορούσε να κάνει την πληρωμή των 53.000 ευρώ και ο διαχειριστής του ξενοδοχείου… προχώρησε στην πληρωμή.

Ωστόσο, στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 το υψηλόβαθμο στέλεχος του ξενοδοχείου έλαβε το πραγματικό email από την εταιρεία με το πραγματικό τιμολόγιο των 53.000 ευρώ που παρέμενε ανεξόφλητο.

Έτσι, υπάλληλος του ξενοδοχείου έψαξε το ζήτημα, επικοινώνησε με την booking κι έπειτα από μερικές ημέρες αντιλήφθηκε ότι διεπράχθη απάτη εις βάρος του ξενοδοχείου.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος του ξενοδοχείου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου για απάτη στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ