ΑΣΕΠ: Εννέα προκηρύξεις για 554 μόνιμες θέσεις [λίστα]

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Εννέα νέες προκηρύξεις με μόνιμες θέσεις στο δημόσιο και σε οργανισμούς του ευρύτερου δημοσίου τομέα επεξεργάζονται ή είναι έτοιμες σε υπηρεσίς του ΑΣΕΠ με στόχο μέχρι τα τέλη Μαϊου να έχουν πάρει το δρόμο για το Εθνικό Τυπογραφείο και να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η Ανεξάρτητη Αρχή βάσει του προγραμματισμού της θα επιδιώξει μέσα στις επόμενες 80 μέρες να έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για τις συγκεκριμένες προκηρύξεις.

Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες του ΑΣΕΠ έχουν ήδη δεχτεί τα αιτήματα των προκηρύξεων, η επεξεργασία των οποίων βρίσκεται σε ώριμο στάδιο.

Πιο αναλυτικά οι προκηρύξεις που επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ και οδεύουν προς δημοσίευση σε ΦΕΚ είναι οι εξής:

1) 33 μόνιμες θέσεις στην Γ.Γ. Ερευνας και Τεχνολογίας
Πρόκειται για 33 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού στους φορείς: «ΑΘΗΝΑ», Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης, Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών και Ιδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνας.

2) 24 μόνιμες θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στην Γ.Γ. Ερευνας και Τεχνολογίας
Πρόκειται για 24 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας στους φορείς:
Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (1 θέση ΠΕ Μουσειολόγων),
Πανεπιστήμιο Πειραιώς (2 θέσεις ΔΕ κατηγορίας),
ΟΠΕΚΕΠΕ (2 θέσεις ΠΕ κατηγορίας),
Επιμελητήριο Εύβοιας (2 θέσεις ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας),
Επιμελητήριο Αρτας (2 θέσεις ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας,
ΔΟΑΤΑΠ (10 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας),
Επιμελητήριο Λάρισας (4 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας) και
Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας (1 θέση ΔΕ κατηγορίας).

3) 27 μόνιμες θέσεις στην Γ.Γ. Ερευνας και Τεχνολογίας
Αφορά 27 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού στους φορείς Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) και Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ).

4) 27 μόνιμες θέσεις στην Γ.Γ. Ερευνας και Τεχνολογίας
Πρόκειται για 27 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού στους φορείς Εθνικό Κέντρο Ερευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος», Εθνικό Κέντρο Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).

5) 35 μόνιμες θέσεις στην Γ.Γ. Ερευνας και Τεχνολογίας
Αφορά 35 θέσεις ΕΕΠ στους φορείς Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ), Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών (ΕΚΕΒΕ) «Α. Φλέμινγκ».

6) 306 μόνιμες θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ σε Πανεπιστήμια
Αφορά 306 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, στο υπουργείο Παιδείας, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, στο ΕΚΠΑ, στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο κ.α.

7) 12 μόνιμες θέσεις σε υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες
Αφορά 12 θέσεις ειδικού επιστημονικό προσωπικό σε:
Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) 1 θέση,
Συνήγορος του Πολίτη 1 θέση,
ΕΕΤΤ 4 θέσεις,
Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 4 θέσεις,
υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής 1 θέση και
ΕΚΤ 1 θέση.

8) 52 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ στις φυλακές Δράμας
Πρόκειται για πρόκηρυξη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και αφορά θέσεις στο Κατάστημα Κράτησης Δράμας.
Ειδικότερα είναι 52 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

9) 38 μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι στο ΑΣΕΠ
Τριάντα οκτώ νέους πτυχιούχους προσλαμβάνει το ΑΣΕΠ, με προκήρυξη που απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο, προκειμένου να ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό εν όψει του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που θα οργανώσει το 2022.

Συγκεκριμένα, απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2Κ/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 38 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις ειδικότητες: Νομικών, Διοικητικών και πτυχιούχων Πληροφορικής.

O γραπτός πανελλήνιος διαγωνισμός γνώσεων και δεξιοτήτων με ηλεκτρονικά μέσα και σε συνεργασία του ΑΣΕΠ με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, αλλά και το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα είναι ενιαίος για όλους τους υποψηφίους, υποχρεωτικός και θα διεξάγεται μία φορά ανά δύο χρόνια, σε δύο φάσεις (με διαφορά λίγων ημερών) ανάλογα με το μέγεθος των συμμετοχών.

Θα προσληφθούν: ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού 24, ΠΕ Πληροφορικής 5, ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού 2, ΤΕ Πληροφορικής 4, ΔΕ Προγραμματιστών Η/Υ 2 και ΔΕ Χειριστών Η/Υ 1.

Για τις θέσεις ΔΕ γίνονται δεκτά τα εξής διπλώματα: Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Πληροφορικής ή Πτυχίο Α’ ή Β’ κύκλου Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου: (i) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Πληροφορικής-Δικτύων Η/Υ ή (ii) ειδικότητας Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ή Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων του Ηλεκτρονικού Τομέα ή απολυτήριος τίτλος: (I) κλάδου Πληροφορικής Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ή (ii) τμήματος Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή (iii) ειδικότητας Υπαλλήλων Χειριστών Η/Υ Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ