Εθελούσια έξοδος στα ΕΛ.ΤΑ. – πόσοι μισθοί προσφέρονται

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, που θα τεθεί σε ισχύτην 1η Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2021, προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα, το οποίο έχει απολύτως εθελοντικό χαρακτήρα, έχουν όλοι οι εργαζόμενοιπου έχουν συμπληρώσει το 41ο έτος ηλικίας τους και έχουν προϋπηρεσία τουλάχιστον 15 ετών.

Το Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου προβλέπει σημαντικές πρόνοιες για τους εργαζομένους που θα αποχωρήσουν. Συγκεκριμένα, προβλέπει εφάπαξ καταβολή 24 έως και 45 μισθών, ανάλογα με την ηλικία και τα έτη προϋπηρεσίας κάθε εργαζομένου, καταβολή ενός επιπλέον μισθού για κάθε ανήλικο τέκνο και, τέλος, επέκταση για δύο έτη της πρόσθετης Ασφάλισης Ζωής και Υγειονομικής Περίθαλψης μέσω του ΤΕΑΕΛ.ΤΑ.

Ειδική πρόβλεψη, επίσης, γίνεται για τους εργαζομένους που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης. Τέλος, συμπεριλαμβάνει ειδική πρόβλεψη για εργαζομένους με τέκνα ΑμεΑ ανεξαρτήτως ηλικίας, στους οποίους θα καταβάλλονται επιπλέον πέντε μισθοί. Το Πρόγραμμα Εθελούσιας Εξόδου έχει στόχο την αποχώρηση 2.000 εργαζομένων και αποτε-λεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα που έχουν επιχειρηθεί σε δημόσια επιχείρηση τα τελευταία χρόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ