Οκτώ ελληνικά ξενοδοχεία στα κορυφαία της Ευρώπης

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Οκτώ ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται στα κορυφαία ξενοδοχεία της Γηραιάς Ηπείρου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν τα World Travel Awards (WTA), η παγκόσμια πρωτοβουλία για την αναγνώριση και επιβράβευση της αριστείας στους τομείς των Ταξιδίων και του Τουρισμού, που ανακοίνωσε τους νικητές στην Ευρώπη για το 2020.

Στα αξιοπρόσεκτα η διπλή βράβευση του Grand Resort Lagonissi, που μαζί με την βράβευση του Elounda Beach, κάνουν τον όμιλο Μαντωνανάκη, τον μεγάλο νικητή των βραβείων WTA.

 

Τα διακριθέντα στην Ευρώπη ελληνικά ξενοδοχεία

Τα διακριθέντα στην Ευρώπη ελληνικά ξενοδοχεία, με τα βραβεία τους, έχουν ως εξής:

  • Europe’s Leading Beach Resort 2020 : Elounda Beach Hotel & Villas,
  • Europe’s Leading Boutique Resort 2020 : Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa,
  • Europe’s Leading Conference Resort 2020 : Grand Resort Lagonissi,
  • Europe’s Leading Family Resort 2020 Sani Resort,
  • Europe’s Leading Landmark Hotel 2020 : Grand Forest Metsovo,
  • Europe’s Leading Luxury Island Resort 2020 : Grand Resort Lagonissi,
  • Europe’s Leading Seafront Resort 2020 : Elounda Bay Palace,
  • Europe’s Leading Villa Resort 2020 : Porto Zante Villas & Spa,
  • Europe’s Leading Luxury Hotel Villa 2020 : The Magnificent Villa Sunset @ Casa del Mar, Mykonos.

 

Οι νικητές

Στους νικητές των WTA, περιλαμβάνεται η Πορτογαλία, η οποία κέρδισε τον σκληρό ανταγωνισμό για να αναδειχθεί ως «ο κορυφαίος προορισμός της Ευρώπης», ενώ η αυτοκρατορική λαμπρότητα της Μόσχας αναγνωρίστηκε με τα βραβεία για τους «κορυφαίους προορισμούς της πόλης της Ευρώπης» και «τον κορυφαίο προορισμό πολιτιστικής κληρονομιάς της Ευρώπης».

Στον τομέα της φιλοξενίας, το Çırağan Palace Kempinski, στην Κωνσταντινούπολη, ψηφίστηκε ως «το κορυφαίο ξενοδοχείο της Ευρώπης», με το Elounda Beach Hotel & Villas η Ελλάδα κέρδισε το «Europe’s Leading Beach Resort» και το Forte Village Resort στην Σαρδηνία, κατέκτησε τον τίτλο «Το ευρωπαϊκό θέρετρο της Ευρώπης».

Η Ιταλία είχε επίσης μια ισχυρή παρουσία στις κατηγορίες των νεοεισερχόμενων, παίρνοντας τόσο το «Europe’s Leading New Hotel» για το Palazzo Doglio όσο και το «Europe’s Leading New Resort» για το Lefay Resort & SPA Dolomiti.

Η ανακοίνωση των νικητών έρχεται σαν αποτέλεσμα μιας ετήσιας διαδιακσίας αναζήτησης για τις κορυφαίες μάρκες ταξιδιών, τουρισμού και φιλοξενίας στον κόσμο.

Ο Graham Cooke, Ιδρυτής των World Travel Awards, δήλωσε: «Οι νικητές μας αντιπροσωπεύουν ότι καλύτερο έχει να επειδείξει ο ευρωπαϊκός τομέας ταξιδιών και τουρισμού και εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε καθέναν από αυτούς. Όλοι έχουν δείξει αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα σε ένα έτος πρωτοφανών προκλήσεων”.

Και πρόσθεσε: «Το πρόγραμμα World Travel Awards 2020 έλαβε αριθμό ψήφων ρεκόρ από το κοινό. Αυτό δείχνει ότι η όρεξη για ταξίδια και τουρισμό δεν ήταν ποτέ ισχυρότερη και αποτυπώνει την αισιοδοξία για το μέλλον της βιομηχανίας, καθώς ξεκινά η παγκόσμια ανάκαμψη”.

Τα νησιά της Πορτογαλίας έλαβαν σημαντικά βραβεία, με την Μαδέρα να ψηφίζεται ως «Ο κορυφαίος νησιωτικός προορισμός της Ευρώπης» και οι Αζόρες ως «Ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός περιπέτειας της Ευρώπης».

Στο επίκεντρο βρέθηκε επίσης το παραθαλάσσιο θέρετρο του Μπατούμι της Γεωργίας, που ονομάστηκε «Ο κορυφαίος αναδυόμενος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης».

Άλλοι νικητές περιλαμβάνουν τη Μαδρίτη (‘Europe’s Leading Meetings & Conference Destination’), το Συνεδριακό Κέντρο της Ιρλανδίας (‘Europe’s Leading Meetings & Conference Centre’), το ξενοδοχείο Hilton Diagonal Mar Barcelona (‘Europe’s Leading Business Hotel’), το ξενοδοχείο Resort Valle dell’Erica Thalasso & SPA στην Ιταλία (“Europe’s Leading Green Resort’), τα ξενοδοχεία Dark Sky Alqueva σε Πορτογαλία και Ισπανία (“Europe’s Responsible Tourism Award”), το ξενοδοχείο “Sani Resort” στην Ελλάδα («Europe’s Leading Family Resort»), το ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στην Ελλάδα («Europe’s Leading Boutique Resort») και το ξενοδοχείο The Langham, Λονδίνο (‘England’s Leading Luxury Hotel’).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ