Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Σε συναγερμό στην Ορεστιάδα λόγω Έβρου - Έπεσε η στάθμη του Αράχθου...

Σε συναγερμό στην Ορεστιάδα λόγω Έβρου – Έπεσε η στάθμη του Αράχθου – Εγκατέλειψε και η τελευταία οικογένεια το Ροπωτό Τρικάλων

-

EVROS-FRAGMA

 

 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ορεστιάδα από νωρίς το πρωί, καθώς οι στάθμες του ποταμού Έβρου και παραποτάμων του έχουν περάσει τα όρια ασφαλείας. Ανάλογα φαινόμενα παρατηρούνται και σε άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας, όπου έχουν καλυφθεί δρόμοι με νερά και η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.
Αντίθετα, στην Άρτα έχει πέσει η στάθμη του νερού του ποταμού Αράχθου, σε όλη την παραποτάμια περιοχή και η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί, χωρίς άμεσο κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές.
Στον νομό Τρικάλων οι κατολισθήσεις ανάγκασαν και την τελευταία οικογένεια που έμεινε στο Ροπωτό να εγκαταλείψει τον οικισμό.
Επίσης, οι σφοδρές χιονοπτώσεις που πλήττουν περιοχές της χώρας επιβάλλουν τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Αναλυτικά η κατάσταση που επικρατεί από το πρωί στη χώρα:

 

ΑΝΑΤΟΛ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ
Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
 Λόγω υπερχείλισης των υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία στις υδάτινες διαβάσεις Ποντικόρεμα, Λίσσος, Εβρίνος, Ιάσιο, Αετοκορυφή, Διώνη, Ιμέρου, Σκάλωμα, Δοκού, Κάλχα, Γρατίνη και Ηφαίστου, η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
 Λόγω μεγάλης αύξησης των υδάτων του ποταμού Έβρου, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε. Ο. Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, στο 131ο χλμ (χωριό Καστανέων). Η κυκλοφορία διεξάγεται διαμέσου του επαρχιακού δικτύου Πετρωτών – Πενταλόφου
 Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, έχει σημειωθεί αύξηση των υδάτων στους ακόλουθους ποταμούς (τελευταία ενημέρωση 03-02-2015 και ώρα 01:15), ως εξής:
o Επίπεδο στάθμης υδάτων ποταμού Έβρου, στην περιοχή Πυθίου Διδυμοτείχου, 5,75 μ. (όριο συναγερμού 5,70 μ.).
o Επίπεδο στάθμης υδάτων Ερυθροποτάμου (παραπόταμος Έβρου), στην περιοχή Διδυμοτείχου, 5,30 μ. (όριο συναγερμού 6,80 μ.).
o Εισροή υδάτων από Βουλγαρία στο φράγμα Κυπρίνου Ορεστιάδας, 860 κ.μ./ δευτερόλεπτο (μικρή μείωση αυξημένης ροής) και στην περιοχή Ορμενίου Ορεστιάδας, 1.115 κ.μ./ δευτερόλεπτο (μικρή μείωση υψηλής ροής).
o Εισροή υδάτων από Τουρκία στην περιοχή Βύσσας Ορεστιάδας, 2.137 κ.μ./ δευτερόλεπτο (ραγδαία αυξητική τάση).
 Λόγω μεγάλης αύξησης των υδάτων του ποταμού Έβρου, με απόφαση των Τουρκικών Αρχών, από 22.00 ώρα της 01-02-2015, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα της Αδριανούπολης, με αποτέλεσμα τη διακοπή εισόδου – εξόδου οχημάτων από τον Ε/Δ Καστανέων από και προς την Τουρκία.
 Λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων, διεκόπη η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Πάλλης –Πενταλόφου. Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

 

KENΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ
 Λόγω υπερχείλισης των υδάτων του Γαλλικού ποταμού, διεκόπη η κυκλοφορία στις ισόπεδες διαβάσεις:
o Επ. Ο. Μανδρών – Γαλλικού.
[Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς]

 Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ.Ο. Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου),.
[Το σημείο θα παραμείνει κλειστό επί μακρόν χρονικό διάστημα]

Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ
 Επ. Ο. Άρνισσας – Χ/Κ Βόρρας, από 9ο έως 25ο χλμ. (λόγω χιονόπτωσης).

 

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Δ.A. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
 Λόγω κατολίσθησης, διεκόπη η κυκλοφορία στην Επ.Ο. Καστοριάς – Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, από 10ο έως 23ο χλμ.

Δ.A. ΑΡΤΑΣ
 Έχει πέσει η στάθμη του νερού του ποταμού Αράχθου, σε όλη την παραποτάμια περιοχή. Η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί, χωρίς άμεσο κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές.
 Η στάθμη της λίμνης Πουρναρίου είναι ελεγχόμενη, με απορροή υδάτων (700) κ.μ./δευτερόλεπτο, με όριο ασφαλείας τα (2.000) κ.μ./δευτερόλεπτο.

Δ.A. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, στο 31ο χλμ. της Ε. Ο. Ιωαννίνων- Άρτας (Τέροβο), η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από την Επ. Ο. Σκλίβανης – Γοργόμηλου.
 Στις Επ. Ο. Τύριας – Λίππας, Τύριας – Ζωτικού, Τύριας – Αρτοπούλας, Δερβιζιάνων,Σμυρτιάς, λόγω έντονων βροχοπτώσεων, προκλήθηκαν κατολισθήσεις επί των οδοστρωμάτων και η κυκλοφορία διεξάγεται με κίνδυνο και ιδιαίτερη δυσκολία για τα διερχόμενα οχήματα. Μηχανήματα έργων του Δήμου Δωδώνης, προβαίνουν στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας χωρίς να επαρκούν, καθώς σε σημεία που έχουν καθαρισθεί γίνεται ξανά κατολίσθηση. Η αποκατάσταση συνεχίζεται.
 Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, στο 3ο χλμ. της Επ. Ο. Γρανίτσας – Ραδοβιζίου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη και διεξάγεται από παρακαμπτήριους.
 Η επαρχιακή οδός, από γέφυρα Βοϊδομάτη Δ.Δ. Κλειδωνιάς του Δήμου Κόνιτσας, έως τη διασταύρωση οικισμού Αγ. Μηνά του Δήμου Ζαγορίου, είναι κλειστή λόγω κατολισθήσεων.

 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Δ.A. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 Λόγω υπερχείλισης του ποταμού Πηνειού, στο Δ.Δ. Κλοκοτού, Φαρκαδόνας και Πηνειάδας, καθώς και του ποταμού Ενιπέα, στο Δ.Δ. Κεραμυδίου, κατακλύστηκε με νερά αγροτική περιοχή καλλιεργήσιμης και μη έκτασης, (3.000) περίπου στρεμμάτων.

Δ.A. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 Λόγω υπερχείλισης του ποταμού Πετριλιώτη και καθίζησης της γέφυρα Πετρωτού, στο 50ο χλμ. της Επ. Ο. Μουζακίου – Αργιθέας, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, η οποία διεξάγεται από παρακαμπτήριους.
 Λόγω υπερχείλισης του παραπόταμου Αυλάκι (Μαγούλα Καρδίτσας), διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. Μαγούλας Καρδίτσας – Μ. Καλύβια Τρικάλων. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτηρίους. Κάλυψη έκτασης (2.500) στρεμμάτων αγροτικής περιοχής.

Δ.A. ΛΑΡΙΣΑΣ
 Λόγω αυξημένου όγκου υδάτων του Τιταρήσιου ποταμού, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 3ο χλμ Επ. Ο. Αμπελώνα – Δελερίων. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους.

 

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Δ.A. ΦΩΚΙΔΑΣ
 Λόγω κατολισθήσεων, διεκόπη η κυκλοφορία στη γέφυρα Γρανιτσορέματος, διασταύρωση Διακοπίου – Κοκκίνου (παραλίμνια οδό Λίμνης Μόρνου).

Δ.A. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
 Λόγω έντονης βροχόπτωσης – κατολισθήσεων, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στα κατωτέρω σημεία:
o Επ. Ο. Κερασοχωρίου – Αγράφων, από το ύψος του οικισμού Βαρβαριάδα, με αποτέλεσμα να παραμένουν αποκλεισμένες οι τοπικές κοινότητες (Άγραφα, Μάραθος, Βραγγιανά, Τροβάτο, Τρίδετρο, Μοναστηράκι και Επινιανά).
o Επ. Ο. Βελαώρας – Τοπολιάνων.
o Επ. Οδός Καρπενησίου – Αγρινίου (διά μέσω Προυσού) από 35ο έως 45ο χλμ.

Δ.A. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
 Από 08:30 ώρα της 02-02-2015, διεκόπη η κυκλοφορία στον ανατολικό παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της 203 Χ/Θ, λόγω υπερχείλισης υδάτων στο οδόστρωμα από τον ποταμό Σπερχειό και παρακείμενους παραποτάμους. Η κίνηση των οχημάτων, προς Αθήνα, διεξάγεται διαμέσου της διασταύρωσης της ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, στο ύψος της 214 Χ/Θ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας.
 Λόγω βροχόπτωσης και καθίζησης του οδοστρώματος, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στα ακόλουθα σημεία:
o Επ. Ο. Λαμίας – Γοργοποτάμου (θέση Φραντζομύλου)
o Επ. Ο. Υπάτης – Σπερχειάδας, στη γέφυρα της Βίστριζας (όρια Τ.Κ. Υπάτης)
o Επ. Ο. Περιβόλι – Κολοκυθιά – Μάρμαρα – Ανατολή.

 

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Δ.A. ΑΙΤΩΛΙΑΣ
 Λόγω κατολισθήσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, έχουν αποκλεισθεί τα Δ.Δ. Περδικόβρυση, Λιβαδάκι, Αποδοτίας και Πυλλήνης. Γίνεται μνεία ότι, σε ορισμένα χωριά των Δ.Ε. Αποδοτίας και Πλατάνου, υφίσταται διακοπή ηλεκτροδότησης.
 Λόγω κατολισθήσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Ναυπάκτου – Άνω Χώρας, έχουν αποκλεισθεί τα Δ.Δ. Λιμνίτσας και Τερψιθέας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται από το οδικό δίκτυο της Μακριάς Ράχης.
 Στην Επ. Ο. Ναυπάκτου – Άνω Χώρας, από Δ.Δ. Λιμνίτσας έως Τερψιθέα, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο για οχήματα κάτω των (3,5) τόνων.

Δ.A. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 Δυσχέρεια κυκλοφορίας λόγω κατολισθήσεων, στα κάτωθι σημεία:
o Επ. Ο. Θέρμου – Χαλικίου
o Επ. Ο. Θέρμου – Αργυρό Πηγάδι
o Επ. Ο. Θέρμου – Κόνισκας
o Επ. Ο. Θέρμου – Αμπρακιάς
[Κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς]
 Λόγω έντονη βροχόπτωσης και εξαιτίας αυξημένου όγκου νερού στην κοίτη του ποταμού Αχελώου, η κυκλοφορία των οχημάτων στις γέφυρες Αυλακίου και Τέμπλας, διεκόπη. Κυκλοφορία διεξάγεται από τη γέφυρα της Τατάρνας.
 Λόγω κατολισθήσεων, διεκόπη η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Θέρμου – Πλατάνου (θέση Σκλήμνα).

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ.A. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
 Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 2ο χλμ. της Επ. Ο. Ποταμιάς – Λιαντίνας. Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

 

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
Δ.Α. ΣΑΜΟΥ
 Λόγω καθίζησης οδοστρώματος και κατολίσθησης, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ.Ο. Πύργου – Σπαθαρίου (στην περιοχή Ευαγγελίστρια). Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

 

ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ

KENΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ
 Επ. Ο. Κερασιάς – Χ/Κ Βόρρας, από 20ο έως 25ο χλμ.

 

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Δ.A. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 30ο χλμ.

Δ.A. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
 Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας, (μέσω Βιτσίου), από 14ο έως 28ο χλμ.

Δ.A. ΓΡΕΒΕΝΑ
 Επ. Ο. Γρεβενών –Σαμαρίνας, από 27ο έως 54ο χλμ.
 Επ. Ο. Γρεβενών – Χ/Κ Βασιλίτσας, από 27ο έως 45ο χλμ.
 Επ. Ο. Γρεβενών –Περιβολίου, από 23ο έως 43ο χλμ.

ΗΠΕΙΡΟΣ
Δ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης (περιοχή Βίγλας), από 35ο έως 45ο χλμ.
 Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης (περιοχή Βίγλας), από 82ο έως 105ο χλμ.
 Επαρχιακό οδικό Κεντρικού Ζαγορίου.
 Επαρχιακό οδικό δίχτυο Βίγλας – Κεφαλόβρυσου.
 Επ. Ο. Μετσόβου – Μηλιά.
 Επ. Ο. Ιωαννίνων – Σκλίβανη

 

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Δ.A. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
 Ε. Ο. Λαμίας – Καρπενησίου (σήραγγα Τυμφρηστού)
 Π. Ε. Ο. Λαμίας – Καρπενησίου (Ράχες Τυμφρηστού)
 Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, από 95ο έως 105ο χλμ.
 Επ. Ο. Καρπενησίου – Φουρνάς – Καρδίτσας, από 13ο έως 48ο χλμ (θέση Βράχος, Ζαχαράκι).
 Επ. Ο. Καρπενησίου – Χ/Κ, από 8ο έως 13ο χλμ.
 Επ. Ο. Καρπενησίου – Στενώματος, από 3ο έως 18ο χλμ.
 Επ. Ο. Καρπενησίου – Σελλών – Φιδάκια -Αγ. Βλαχέρνα, από 6ο έως 27ο χλμ.
 Επ. Ο. Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίτσας, από 14ο έως 24ο χλμ.
 Επ. Ο. Καρπενησίου – Αγρινίου, από 35ο έως 45ο χλμ (θέση Αραποκέφαλα)
 Επ. Ο. Φουρνά – Λαμίας, από 2ο έως 11ο χλμ

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Δ.A. ΚΟΡΘΙΝΘΟΥ
 Επ. Ο. Γκούρας – Δερβενίου, από 14ο έως 16ο χλμ.

Δ.Α. ΜΕΣΗΝΙΑΣ
 Επ. Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης, από 28ο έως 42ο χλμ

 

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Δ.A. ΑΧΑΪΑΣ
 Επ. Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Λουσών).
 Επ. Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Πριόλιθου).
 Επ. Ο. Κλειτορίας Αορανίας – Ψωφίδα (μέσω Αυχαίνα Πριολίθου).
 Π.Ε.Ο. από 121ο χλμ., έως Ψωφίδα.
 Επ. Ο. Κλειτορίας – Γκούρας (μέσω Λυκουριάς).

Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ
 Στο Δ.Ε. Αποδοτίας, από Ελατού προς Άνω Χώρα και από Κρυονέρια προς Άνω Χώρα.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Hotel Kosta Famissi Τρικάλων 144, Καλαμπάκα Τηλ. 2432079192 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

 

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...

Οίκος Νυφικών Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Πρατήριο υγρών καυσίμων Μάκης Καραγιάννης

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220

Η πιό νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης είναι το Food Factory

Η πιο νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης, FOOD FACTORY. Από Δευτέρα έως Πέμπτη: 17:00 έως αργά το βράδυ και Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή: Από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ απολαύστε τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις του τώρα και στο χώρο σας. Καλέστε: τηλ: 24320 75305 ή 6988 281600 ...

Προτάσεις για το χειμώνα από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...

Αναστασία Πινιάρα – Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

ΩΡΛ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΙΑΡΑ MD, MSc, PHD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Master Ρινολογίας - Ρινοχειρουργικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Υπ. Διδάκτωρ Νευροωτολογίας Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονική συνεργάτιδα Νοσ. «ΥΓΕΙΑ» ΠΑΘΗΣΕΙΣ Ώτων - Βαρηκοΐας - Εμβοών Ακοολογικός έλεγχος, Έλεγχος Ιλίγγου - Αστάθειας Ρινός - Παραρρινίων - Διαφράγματος Αλλεργική Ρινίτιδα - Ροχαλητό - Άπνοια Ύπνου - Πολύποδες Λάρυγγα - Φωνητικών χορδών Φάρυγγα - Αμυγδαλών -...

Ιατρείο στην Καλαμπάκα και στην Κηφισιά από τον Ψυχίατρο Χρίστο Χ. Λιάπη

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

Άννα Γίδα – Παιδίατρος – Καλαμπάκα

Άννα Γίδα – Παιδίατρος Τρικάλων 114-116 , Καλαμπάκα Ωράριο Ιατρείου: Καθημερινά: πρωί 9.00-1.30 Απόγευμα 6.00-9.00 (εκτός Τετάρτης) Τηλ.: 24320 78433 Fax.: 24320 78434 Κιν.: 6977 636897 e-mail: [email protected]

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ