Σύλληψη ιδιοκτήτη νυκτερινού κέντρου στη Μύκονο για μη έκδοση αποδείξεων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

DIASKEDASIΑπό τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα (08.08.2014) στη Μύκονο, στο πλαίσιο εκτεταμένων ελέγχων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, μεικτό κλιμάκιο των Τμημάτων Φορολογικής Αστυνόμευσης και Κοινωνικής & Ασφαλιστικής Προστασίας, μετέβη στο νησί της Μυκόνου για τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλες επιχειρήσεις, με στόχο την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των διατάξεων για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία.

Μεταξύ άλλων, σήμερα νωρίς το πρωί, ελέγχθηκε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου διαπιστώθηκε η μη έκδοση 449 αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 11.225 ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας, στην οποία ανήκει το νυκτερινό κέντρο, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ