Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 Το κείμενο της ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη

Το κείμενο της ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη

-

Συνδημότισσες και συνδημότες
Φίλες κι φίλοι
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Σας καλωσορίζω στη σημερινή συγκέντρωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για το δυναμικό σας παρόν.

Η προσέλευσή σας είναι για άλλη μια φορά συγκινητική.

Είστε πάντα μαζί μας , πάντα κοντά στο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ .

Μια δύναμη που προέρχεται από εσάς τους ίδιους και από τα μηνύματα νίκης που παίρνουμε από όλους σας, από κάθε γωνιά του Δήμου μας , του Δήμου Μετεώρων.

• Ενός Δήμου ιδιαίτερου, λόγω του συμπλέγματος των Μετεωρίτικων βράχων και της μοναστικής πολιτείας τους.

• Ενός Δήμου ιδιαίτερου, λόγω της ποικιλίας των περιοχών που συνδυάζει .

• Ενός Δήμου ιδιαίτερου, λόγω των ανθρώπων που τον αποτελούν.
Γι’ αυτόν τον Δήμο εργαστήκαμε άοκνα 5 χρόνια τώρα και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο παλμό.
Η ταυτότητά μας είναι γνωστή . Είναι η ταυτότητα των έργων μας.
Γιατί εμείς μιλάμε με έργα!
Έργα σημαντικά , που άξιζαν όλοι οι δημότες μας χρόνια τώρα και μάλιστα μέσα στη δυσκολότερη οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών.

Το 2014 ,
Δεσμευτήκαμε
• για τηβελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών μας
• για τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών
• για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας
και το κάναμε πράξη!

Δεσμευτήκαμε
• για την ανάπτυξη των κοινωνικών δομών
• για τη διοικητική οργάνωση του δήμου μας
και το κάναμε πράξη!

Δεσμευτήκαμε
• για έναν Δήμο ελκυστικό στις προκλήσεις του μέλλοντος
και το κάναμε πράξη!
• Καταφέραμε τη μετονομασία του Δήμου ,σε Δήμο Μετέωρων δημιουργώντας ένα ισχυρό BrandName και δίνοντας τουριστική ταυτότητα στην περιοχή μας.
• Πετύχαμε τη μονιμοποίηση της ιστορικής Μητρόπολής μας , Σταγών και Μετεώρων.
• Οργανώσαμε τις υπηρεσίες του Δήμου μας, κάνοντας σωστή κατανομή του ανθρώπινου δυναμικού,έτσι ώστε να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να διευκολύνεταιη εξυπηρέτηση των δημοτών μας.
Σε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία που έχουμε μέχρι τώρα, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ!
• Δημιουργήσαμε χώρους ελεύθερης στάθμευσης σε ολόκληρη την πόλη, για τη διευκόλυνση τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών μας.
• Φροντίσαμε για την καθημερινότητα του πολίτη σε βασικά ανταποδοτικά οφέλη (καθαριότητα, στάθμευση, συγκομιδή σκουπιδιών). Παρά τη ραγδαία αύξηση του τουρισμού , τα τελευταία χρόνια , ο Δήμος παραμένει πρότυπο καθαριότητας.
• Αντιμετωπίσαμε άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσαν πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα, με κεντρικό, την κατάρρευση της γέφυρας της Διάβας. Ένα έργο ,που αποκαταστάθηκε σε χρόνο που αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα και που κάποιοι πίστευαν πως δεθα τελειώσει ποτέ.
• Στηρίξαμε το Πρόγραμμα « Βοήθεια στο σπίτι» και ικανοποιήσαμε ένα πάγιο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων για μηνιαία μισθοδοσία , όπως συμβαίνει με όλουςτους υπαλλήλους των ΟΤΑ.
• Δε σπαταλήσαμε ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα των δημοτών. Με σωστή διαχείριση αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο τρόπο τα οικονομικά του Δήμου για το κοινό όφελος.
• Δημιουργήσαμε το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης, το οποίο εξυπηρετεί μεγάλο αριθμόεπισκεπτών από όλο τον κόσμο και λειτουργεί με έξοδα του Δήμου. Με έξοδα του Δήμου λειτουργούν επίσης το Κέντρο ψηφιακής προβολής Μετεώρων και το μουσείο Γεωλογικών Σχηματισμών στο Καστράκι.Αυτά συμβάλλουν σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

• Αναβαθμίσαμε τις παιδικές χαρές όχι μόνο στην πόλη της Καλαμπάκας αλλά και σε αρκετά χωριά του Δήμου μας. Δεσμευόμαστε για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών σε όλα τα χωριά του Δήμου την επόμενη τετραετία.
• Κάναμε όλες τις απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης σε σχολικές μονάδες του Δήμου με σκοπό τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τους μαθητές.
Με το πρόγραμμα «Φιλόδημος», διαμορφώνουμε τώρα τους αύλειους χώρους των σχολικών μονάδων 1ου , 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.
• Ιδρύσαμε τη Φιλαρμονική του Δήμου μας . Αναβαθμίσαμε τη Μουσική Σχολή για την καλύτερη λειτουργία της με εξοπλισμό και κυρίως με τη μεταστέγασή της σε νέο κτήριο , σύγχρονων υποδομών που ανοίγουν νέους δρόμους και μεθόδους για τους σπουδαστές της αλλά και για όλους τους κατοίκους. Ένα κτήριο, του οποίου η αντικειμενική αξία ανέρχεται στις 500.000 ευρώ που πλέον μετά την ανταλλαγή με την Κωνστάντιο Σχολή , ανήκει στο Δήμο Μετεώρων.

Κάποιοι βέβαια αντέδρασαν μ΄ αυτήν την επιλογή. Είμαστε βέβαιοι όμως πως αυτοί οι ίδιοι σύντομα, με τη γενικότερη ανάπλαση που θα γίνει σε αυτό το σημείο της πόλης , τη σύνδεση με το μνημείο του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου και την παλιά πόλη , θα μας ευγνωμονούν. Εξάλλου, πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι οι κατά τόπους Μητροπόλεις και τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτουν, δεν ανήκουν σε πρόσωπα αλλά είναι κοινά δημοτικά αγαθά .

• Κατασκευάζουμε μέσα στον ιστό της πόλης πεζοδρόμια.Προχωρούμε στην ανακατασκευή των πεζοδρομίων και την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού στις οδούς Ιωαννίνων και Σιδηροδρόμου.
Δεσμευόμαστε για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων σε όλους τους δρόμους της πόλης μας τα επόμενα χρόνια.
• Είμαστε από τους πρώτους δήμους στην Ελλάδα που δημιουργήσαμε Κέντρο Κοινότητας και ΚΕΠ Υγείας , βοηθώντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
Στις δομές αυτές εξυπηρετούμε τον πολίτη για την υποβολή αιτήσεων των κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων. Στα ΚΕΠ υγείας διαχειριζόμαστε προγράμματα αγωγής και προαγωγής της υγείας, οργανώνοντας προληπτικές εξετάσεις που αφορούν στην υγεία των δημοτών.
• Καταφέραμε και δημοπρατήσαμε την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων σε αρκετές τοπικές κοινότητες του Δήμου μας . Πρόκειται για δρόμους που οδηγούν σε ποιμνιοστάσια και αγροτεμάχια . Με τις πρόσκαιρες λύσεις που δίνονταν μέχρι τώρα , οι δρόμοι διαβρώνονταν κάθε φορά από τις καιρικές συνθήκες.
Δίνουμε μόνιμες λύσεις στα προβλήματα των κτηνοτρόφων και αγροτών και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδοποιίας σε ΟΛΑ τα χωριά του Δήμου μας.

• Καταφέραμε την ολική αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην πόλη της Καλαμπάκας. Έργο ζωτικής σημασίας για όλους τους δημότες που ήταν απαίτηση όλων αλλά και στοίχημα πολλών τα τελευταία είκοσι χρόνια. Πρόκειται για έργο που αφορά στην υγεία όλων μας.
Επίσης, επιλύσαμε προβλήματα ύδρευσης σε τοπικές κοινότητες για παράδειγμα στο Μαυρέλι και Δεσμευόμαστε για την αντικατάσταση των παλιών αγωγών ύδρευσης στα χωριά του Δήμου μας τα επόμενα χρόνια.
Για τις τοπικές κοινότητες και οικισμούς απαραίτητες είναι και οι παρεμβάσεις στα δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων, γι’ αυτό και θα δώσουμε προτεραιότητα στην υλοποίησή τους.
• Διεκδικήσαμε την έλευση του φυσικού αερίου στην πόλη μας. Ξεπεράσαμε τα πολλά προβλήματα εξεύρεσης χώρου για το σταθμό αποσυμπίεσης και το φυσικό αέριο είναι πια γεγονός στην πόλη της Καλαμπάκας.Περίπου 200 νοικοκυριά και επιχειρήσεις απολαμβάνουν πλέον τα οφέλη του φυσικού αερίου.
Θα συνεχίσουμε τη διεκδίκηση κι άλλων χιλιομέτρων αγωγού φυσικού αερίου, ώστε να φτάσει έξω από κάθε σπίτι.

• Δημοπρατούμε σε λίγες μέρες την κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων στην περιοχή του νέου σχεδίου πόλεως. Ένα έργο τριών εκατομμυρίων οχτακοσίων χιλιάδων ευρώ (3.800.000 ΕΥΡΩ) που θα ξεκινήσει εντός του καλοκαιριού.

Γι’ αυτό δεσμευόμαστε για την γενικότερη ανάπλαση της περιοχής με ασφαλτόστρωση , κατασκευή πεζοδρομίων , τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού και δημιουργία χώρων πρασίνου.

• Πιστοί στη δέσμευσή μας για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Καλαμπάκας, ολοκληρώσαμε:
 Την κατασκευή πεζοδρομίου από το Κέντρο Υγείας μέχρι το στάδιο
 την αλλαγή χλοοτάπητα
 καθώς και πολλές εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Σε λίγες μέρες προχωρούμε στην τοποθέτηση Ταρτάν, έργο προϋπολογισμού 400. 000 ευρώ , κάνοντας το στάδιο ικανό για την άθληση όλων των δημοτών κάθε ηλικίας, αλλά και ικανό να δεχθεί αθλητικές διοργανώσεις.
Συνεχίζοντας στον τομέα του αθλητισμού ,
έχουμε ήδη καταθέσει μελέτη και είναι προς ένταξη το έργο, για τη δημιουργία νέου, σύγχρονου γηπέδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην τοπική κοινότητα Καστρακίου , προϋπολογισμού ύψους 750.000 ευρώ.
• Δημιουργούμε πάρκο αναψυχής, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρο στάθμευσης σε μια έκταση 20 στρεμμάτων , έργο προϋπολογισμού ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. (1.000.000 ευρώ)
Σε δυο μήνες περίπου θα μπορούν όλοι , δημότες και επισκέπτες κάθε ηλικίας,να απολαμβάνουν το πάρκο και τις δυνατότητές του και επιτέλους η πόλη θα αποκτήσει έναν πνεύμονα πρασίνου , έναν χώρο αναψυχής και άθλησης που της αρμόζει.
Κάποιοι το ήθελαν μακριά από την πόλη της Καλαμπάκας και κάποιοι άλλοι δυστυχώς δεν το ήθελαν καθόλου!
Δεσμευόμαστε στην επόμενη τετραετία:
Για την ανάπτυξη της περιοχής γύρω από το πάρκο
• Έχουμε έτοιμη τη μελέτη για την Πολυλειτουργική αξιοποίηση της Κρατικής Βιομηχανίας Ξύλου Καλαμπάκας και τη μετατροπή της κατά 70 % σε μουσειακό τουριστικό προϊόν.
Ένα μέρος της Βιομηχανίας θα συνεχίσει να είναι παραγωγικό και το μεγαλύτερο μέρος θα γίνει επισκέψιμο
 με τη δημιουργία δασικού μουσείου με ενδεικτική λειτουργία των παλιών μηχανημάτων και
 τη διαμόρφωση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων που δεν είναι σε χρήση.
Αυτός ο πολυχώρος θα μπορεί να δέχεται τα εκατομμύρια επισκεπτών της περιοχής μας και σε συνδυασμό με το πάρκο θα αποτελέσει πόλο έλξης και γενικότερης ανάπτυξης.

• Λίγο πριν την ένταξη βρίσκεται το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Μετεώρων – OpenMall. Περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν για την αισθητική αναβάθμιση του κέντρου της πόλης.

• Παρά το γεγονός ότι κάποιοι,που τώρα ζητούν την ψήφο των δημοτών , πολέμησαν την ανάπτυξη της περιοχής, βάζοντας εμπόδια στη συντήρηση και αποκατάσταση του ΞΕΝΙΑγια τα προσωπικά τους συμφέροντα, με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να χάσει χρηματοδότηση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, εμείς θα επιμείνουμε και θα πετύχουμε την ανάπλαση της περιοχής του ΞΕΝΙΑ και του λόφου του Προφήτη Ηλία, που θα αποτελέσει οργανωμένο χώρο αναψυχής και περιπάτου.

• Ξεκινάει η ανάπλαση της οδού Μετεώρων που αφορά στην ανακατασκευή υφιστάμενων πεζοδρομίων , στη διαμόρφωση νησίδας , χώρων πρασίνου και στάθμευσης.
Μαζί με την ανακατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμού της οδού Ιωαννίνων αναβαθμίζεται αισθητικά η περιοχή.

• Εντάξαμε σε πρόγραμμα και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση δημιουργίας σύγχρονου αναρριχητικού Κέντρου στα Χάσια.
Δεσμευόμαστε
• Για την ανάδειξη των περιπατητικών μονοπατιών των Μετεώρων .
Σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο , σχεδιάζουμε την βελτίωση , επέκταση , διαπλάτυνση των υφιστάμενων μονοπατιών καθώς και τη διάνοιξη νέων.
Με τα μονοπάτια αυτά θα πετύχουμε τη σύνδεση της παλιάς πόλης της Καλαμπάκας, που θα είναι η αφετηρία, με το Καστράκι, το αναρριχητικό Κέντρο Χασίων και την ευρύτερη περιοχή.
Αξιοποιώντας όλες τις υπάρχουσες μελέτες και άλλες προτάσεις που θα κατατεθούν , θα αναδείξουμε τα περιπατητικά μονοπάτια σε όλο το Δήμο.
• Στόχος μας είναι η τουριστική ανάπτυξητων χωριών του Δήμου μας, με την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας κάθε Δημοτικής ενότητας. Ο σχεδιασμός του προγράμματος
« ΔρόμοιΤοπικού Πολιτισμού» προβλέπει την ενιαία καταγραφή των αξιοθέατων και μνημείων , των δράσεων αλλά και των χώρων διαμονής. Αυτά σε σύνδεση με το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης και σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς συλλόγους και τους κατά τόπους προέδρους, θα αναδείξουν τα χωριά μας σε αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς.
• Σε συνεργασία με την Περιφέρεια , δημοπρατήθηκε το έργο αναστήλωσης του ιστορικού γεφυριού της Σαρακίνας.
• Με σωστό σχεδιασμό, η σύνδεση των Μετεώρων , της περιοχής των Χασίων , του Σπηλαίου και Μουσείου της Θεόπετρας και της γέφυρας της Σαρακίνας, θα αποτελέσει μοχλό γενικότερης ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.
• Ήδη , σε συνεργασία με το επιμελητήριο και την Περιφέρεια, σχεδιάζουμε το μεγαλύτερο εκθεσιακό Κέντρο στους Αγ. Θεοδώρους , το οποίο θα διοργανώνει εκθέσεις και θα φιλοξενεί εκθέτες από όλον τον κόσμο.

• Προαναγγέλλουμε τη σύσταση Αναπτυξιακής Εταιρείας που θα διαχειρίζεται τη λειτουργία των Δημοτικών Μουσείων και τη στελέχωση αυτών με ανθρώπινο δυναμικό αποκλειστικά από το Δήμο μας, που θα εξασφαλίζεται από ένα κοινό εισιτήριο.
Η Αναπτυξιακή Εταιρεία θα διαχειρίζεται και την Πολυλειτουργική Κρατική Βιομηχανία Ξύλου Καλαμπάκας.

• Στο ευαίσθητο ζήτημα των αδέσποτων ζώων μετά από πολλές προσπάθειες και αντικειμενικές δυσκολίες ετοιμάσαμε πρόγραμμα επίλυσης αυτού του προβλήματος. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα αντιμετωπίσει τοπρόβλημα : ΑΔΕΣΠΟΤΑ
Θα δημιουργήσουμε δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων που θα τηρεί σύμφωνα με τηννομοθεσίαόλες τις προϋποθέσεις ευζωίας, υγιεινής και ασφάλειας.Στο πρόγραμμμά μας υπάρχει αναλυτική πρόταση που στόχο έχει όχι μόνο τη διαχείριση των αδέσποτων που υπάρχουν αλλά και την αποτροπή δημιουργίας νέων.

• Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και θα γίνει ακόμα πιο έντονο τα επόμενα χρόνια είναι το κυκλοφοριακό στα Μετέωρα. Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με επιστήμονες και ειδικευμένο προσωπικό για μελέτη φέρουσας ικανότητας οχημάτων στο οδικό κύκλωμα των Μετεώρων.
Σίγουρα , υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν και δεν μπορούν να περιμένουν! Οι εξελίξεις τρέχουν!
Με την ολοκλήρωση της Ε65, την ηλεκτροκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα και την επέκταση της σιδηροδρομικής Εγνατίας προς Κοζάνη και Ηγουμενίτσα,αλλάζουν γρήγορα τα δεδομένα για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας.
Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι !Και θα είμαστε!

Σας ανέφερα μερικούς από τους βασικούς τομείς του προγράμματός μας.
Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και αναλυτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού μας.
Θέλω όμως να σας διαβεβαιώσω και σας κοιτώ στα μάτια, όπως έκανα πάντα σε όλη μου τη ζωή: είμαι και θα είμαι πάντα ό ίδιος. Παραμένω πιστός στις απόψεις μου για την ποιότητα ζωής σ΄ αυτόν τον τόπο .
Με απλότητα και συνέπεια.
Με εντιμότητα και ειλικρίνεια.
Με σωστό πρόγραμμα και σχεδιασμό , θα παλέψουμε για το καλό όλων μας.
Γιατί ,
Εμείς είμαστε ξεκάθαροι και έχουμε σταθερές θέσεις .
Αποδείξαμε ότι ξέρουμε τι χρειάζεται ο Δήμος μας και γνωρίζουμε πολύ καλά τις λύσεις .
Εμείς δε λέμε απλώς τι θα κάνουμε την επόμενη τετραετία, αλλά σας λέμε και πως θα το κάνουμε!!!!
Το αύριο δεν περιμένει. Τα «ίσως» και «θα δούμε» δεν είναι εγγύηση για τον τόπο. Δε ΘΑ δούμε, όταν εκλεγούμε, αλλά ξέρουμε από τώρα ΤΙ και ΠΩΣ πρέπει να γίνει.
Αποδείξαμε ότι αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης καιαναλαμβάνουμε την ευθύνη .
Δεσμευόμαστε και υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας.
Είμαστε σταθεροί στις επιλογές μας από την αρχή μέχρι σήμερα.
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θέλει να δει αυτόν τονΔήμο, που ζούμε όλοι εμείς και τα παιδιά μας ακόμα πιο ψηλά.
Χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες αλλά με γνώμονα το δίκαιο και το καλό των δημοτών, πορευόμαστε 5 χρόνια τώρα αλλά και σε αυτή τηνπροεκλογική περίοδο , χωρίς να καταφεύγουμε σε φθηνές αντιπαραθέσεις .
Έχουμε πολιτικό λόγο που βασίζεται στην εμπειρία , στη γνώση , στους στόχους μας και στο όραμά μας για τον τόπο και όχι σε μικροπολιτικές ιδιοτέλειας και φλυαρίες δελτίων τύπου .
Δε χωρούν σε μας οι ψεύτικες υποσχέσεις και συναλλαγές.
Δε διαπραγματευόμαστε το μέλλον αυτού του τόπου ΜΕ ΚΡΥΦΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ.
Δεν αποσκοπούμε στην εξυπηρέτηση των προσωπικών συμφερόντων.
Οι αντίπαλοί μας το κάνουν.
Δεν πειράζει όμως.
Δεν έχουν να μας προσάψουν κάτι για τη διαφάνεια , για την διαχείριση , για τη σταθερότητα στις απόψεις , για το έργο μας.
Αλλά ασχολούνται με καταγγελίες και αναλώνονται σε προσωπικές επιθέσεις και συνθήματα!
Όμως , η διακυβέρνηση του τόπου και τα έργα δε γίνονται ούτε με συνθήματα ούτε με καταγγελίες!
Γίνονται με εμπιστοσύνη , αποφασιστικότητα και όραμα. Κυρίως όμως με αγάπη για τον τόπο και το συνάνθρωπο!
Είμαστε σίγουροι για την κρίση των δημοτών!
Δε φοβόμαστε όσο κι αν μας χτυπάνε!
Οι δημότες ξέρουν να κρίνουν και σίγουρα δε θα αφήσουν την τύχη του τόπου στις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων!
Μαζί θα πορευτούμε και την επόμενη τετραετία!
Μαζί θα πάμε το Δήμο Μετεώρων ακόμη πιο μπροστά!
Μαζί θα αγωνιστούμε για το μέλλον των παιδιών μας!
Γιατί ο τόπος μας το αξίζει . Οι δημότες μας το αξίζουν !
Ο Δήμος Μετεώρων το αξίζει!
Σας ευχαριστώ όλους για ακόμη μια φορά για τη σημερινή σας παρουσία. Για τη συμπαράσταση σας. Για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε μένα και τους συνεργάτες μου και συνεχίζετε να μας δείχνετε.
Για τη δύναμη που δίνετε στο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
Η Δύναμη σας γίνεται για μας ευθύνη.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί με ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για νίκη από την 1η Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Άννα Γίδα – Παιδίατρος Τρικάλων 114-116 , Καλαμπάκα Ωράριο Ιατρείου: Καθημερινά: πρωί 9.00-1.30 Απόγευμα 6.00-9.00 (εκτός Τετάρτης) Τηλ.: 24320 78433 Fax.: 24320 78434 Κιν.: 6977 636897 e-mail: [email protected]

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

ΩΡΛ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΙΑΡΑ MD, MSc, PHD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Master Ρινολογίας - Ρινοχειρουργικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Υπ. Διδάκτωρ Νευροωτολογίας Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονική συνεργάτιδα Νοσ. «ΥΓΕΙΑ» ΠΑΘΗΣΕΙΣ Ώτων - Βαρηκοΐας - Εμβοών Ακοολογικός έλεγχος, Έλεγχος Ιλίγγου - Αστάθειας Ρινός - Παραρρινίων - Διαφράγματος Αλλεργική Ρινίτιδα - Ροχαλητό - Άπνοια Ύπνου - Πολύποδες Λάρυγγα - Φωνητικών χορδών Φάρυγγα - Αμυγδαλών -...

www.physionatsis.gr

 

Δήμος Μετεώρων: Ανοίγουμε γραμμή επικοινωνίας και κλείνουμε την πόρτα στον Κορωνοϊό…!

Χρειάζεσαι βοήθεια ή γνωρίζεις άτομα, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν να μετακινηθούν…; Ενημέρωσέ μας και ο Δήμος Μετεώρων θα είναι αμέσως δίπλα σας. Επικοινώνησε στο 24320 78661 και θα εξυπηρετηθείς αμέσως! Δεν κυκλοφορούμε και ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών. Είναι ώρα ευθύνης, ατομικής και συλλογικής. Και στο Δήμο Μετεώρων "Μένουμε Σπίτι"!

ΠΑΠΠΑΣ: Οικοδομικά Υλικά – Χωματουργικά έργα – Είδη Υγιεινής

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...

Ψητοπωλείο “Ψηστήρι” στην Καλαμπάκα με πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

HOTEL KOSTA FAMISSI – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – METEORA

Hotel Kosta Famissi Τρικάλων 144, Καλαμπάκα Τηλ. 2432079192 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προτάσεις για το χειμώνα από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...

Οίκος Νυφικών Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Πρατήριο υγρών καυσίμων Μάκης Καραγιάννης

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220

Η πιό νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης είναι το Food Factory

Η πιο νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης, FOOD FACTORY. Από Δευτέρα έως Πέμπτη: 17:00 έως αργά το βράδυ και Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή: Από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ απολαύστε τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις του τώρα και στο χώρο σας. Καλέστε: τηλ: 24320 75305 ή 6988 281600 ...