Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 Η ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου στα εγκαίνια του...

Η ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

-

Αγαπητές φίλες συμπολίτισσες και φίλοι συμπολίτες , κυρίες και κύριοι.

Θέτω την υποψηφιότητα μου ως Δημάρχου στο Δήμο Μετεώρων και ζητώ τη στήριξή σας καθώς πιστεύω στην προοπτική αυτού του τόπου. Σας καλώ όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις απόψεις μας, τις γνώσεις μας και τα όνειρά μας για να φτιάξουμε ένα καινούργιο και ανεξάρτητο από κομματικές πεποιθήσεις Δήμο Μετεώρων. Ένα Δήμο πρότυπο σε όλη την Ελλάδα, στην οποία και είναι πασίγνωστος.

Ελάτε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο όπου οι ανάγκες των πολιτών έρχονται πάντα πρώτες, διότι ένας Δήμος πρέπει να ανήκει σε όλους.

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου προσδοκώ από όλους σας να συνταχθείτε μαζί μου και να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ώστε να σας εκπροσωπήσω επάξια για ένα καλύτερο μέλλον. Μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε το Δήμο μας όσον αφορά τον Τουρισμό, την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη λειτουργία του, την ποιότητα ζωής, το πράσινο και τη καθαριότητα, τον πρωτογενή Τομέα, την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη, την απασχόληση, την Κοινωνική Μέριμνα, τον εθελοντισμό, την αειφόρο Ανάπτυξη, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την παιδεία.

Ονειρευόμαστε και έχουμε ως προτεραιότητα την κατασκευή και λειτουργία Δημοτικού κολυμβητηρίου στην πόλη της Καλαμπάκας , την ανάδειξη και προώθηση του όρους Τριγγία ως ιδανικού προορισμού για ορειβατικό σκι και σκι αντοχής. Tην κατασκευή και λειτουργία αθλητικού και προπονητικού κέντρου στον Ασπροπόταμο. Στο πρόγραμμά μας είναι η ανάπλαση και η αξιοποίηση του λόφου του Προφήτη Ηλία ως χώρου αναψυχής. Σκοπεύουμε να αναδείξουμε την παλιά πόλη της Καλαμπάκας όπως επίσης να προστατεύσουμε το νέο σχέδιο πόλεως με αντιπλημμυρικά έργα. Είμαστε κοντά στους αγρότες, για αυτό και θα κατασκευάσουμε μικροφράγματα, λιμνοδεξαμενές άρδευσης και έργα υποδομής για τις κτηνοτροφικές μονάδες.

Ξεχωριστό και πρωταγωνιστικό ρόλο ασφαλώς θα έχει για μας το Μνημείο μας, τα Μετέωρα. Που ενώ έχουμε την ευλογία να ζούμε σε αυτό το μοναδικό τόπο, με την αστείρευτη φυσική και πολιτισμική του κληρονομιά, είμαι πλέον πεπεισμένος ότι δεν έχουμε συμβάλλει ως δήμος μέχρι τώρα στην ολοκληρωμένη προστασία του και ανάδειξή του. Είναι επιτακτική ανάγκη να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να αλλάξουμε σελίδα, μία σελίδα που θα μείνει στην Ιστορία. Αυτά είναι μόνο ένα δείγμα από τα όσα πρόκειται να κάνουμε για την πόλη της Καλαμπάκας και τα χωριά μας. Στόχος είναι να αναδείξουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και να τον πάμε μπροστά.

Είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος και θα παραμείνω ανεξάρτητος και ως Δήμαρχος. Αυτό σηματοδοτεί και το λογότυπο μας, που αποτελείται από όλα τα χρώματα και τον ήλιο που ανατέλλει από τα Μετέωρα, δηλαδή ένα νέο ξεκίνημα. Όσο αφορά τους υποψηφίους του συνδυασμού μου, μας ενδιαφέρει μόνον η διάθεση να εργαστούν για τον τόπο, το ήθος και η αξιοσύνη τους και όχι η κομματική ταυτότητα. Δηλώνω ότι, όταν εκλεγώ Δήμαρχος, δεν θα αντιμετωπίσω με διαφορετικό μάτι τους συνδημότες μου, λόγω της πολιτικής ή ιδεολογικής τους προτίμησης. Δηλώνω ότι δεν απευθύνθηκα σε κανένα κόμμα, για να εξασφαλίσω το «κομματικό χρίσμα», διαδικασία άλλωστε απόλυτα ξεπερασμένη. Κάθε στήριξη, από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο κι αν προέρχεται φυσικά και θα γίνεται αποδεκτή.

Πιστεύω ότι τα κόμματα έχουν ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα πρέπει να ασχοληθούν με τα μεγάλα προβλήματα που έχει η χώρα μας (Οικονομία, Ασφαλιστικό, Εργασιακές σχέσεις, Ανεργία, Εθνικά θέματα) και εκεί θα κριθούν. Δεν πρέπει τα κόμματα να παρεμβαίνουν για τη συγκρότηση των συνδυασμών ή να υποδεικνύουν ποιος θα είναι Δήμαρχος Μετεώρων ή Δημοτικός ή τοπικός σύμβουλος.

Είναι ευθύνη και των υποψηφίων, αλλά και των πολιτών να λειτουργήσουμε με κριτήρια την ικανότητα, την εντιμότητα, την εμπειρία, τη γνώση και όχι με δήθεν κομματικό πατριωτισμό.
Σας δηλώνω ότι οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι του συνδυασμού, είναι άνθρωποι από όλα τα κόμματα. Δεν ζήτησα από κανέναν να αποποιηθεί την ιδεολογία του. Ζήτησα όμως και ζητώ να συνεργαστούμε πέρα και πάνω από τις κομματικές μας προτιμήσεις βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα αυτό που μας ενώνει περισσότερο,την προκοπή και την ανάδειξη του τόπου μας.

Όλοι μαζί αποτελούμε ένα ανθρώπινο σύνολο με τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας, παλιό και νέο, μια συνύπαρξη με κοινούς στόχους, με αγάπη για το Δήμο των ονείρων μας, το Δήμο της καρδιάς μας.

Με πίστη στις αρχές της αξιοκρατίας και της διαφάνειας, με αδιαπραγμάτευτη αρχή τη λειτουργία των θεσμών και των κανόνων, στο πλαίσιο ενός σύγχρονου Δήμου, σας καλώ όλους να επιστρέψουμε το Δήμο εκεί που ανήκει , κοντά στον πολίτη.Ώρα για δράση!! Πάμε για τη νίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Άννα Γίδα – Παιδίατρος Τρικάλων 114-116 , Καλαμπάκα Ωράριο Ιατρείου: Καθημερινά: πρωί 9.00-1.30 Απόγευμα 6.00-9.00 (εκτός Τετάρτης) Τηλ.: 24320 78433 Fax.: 24320 78434 Κιν.: 6977 636897 e-mail: [email protected]

ΩΡΛ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΙΑΡΑ MD, MSc, PHD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Master Ρινολογίας - Ρινοχειρουργικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Υπ. Διδάκτωρ Νευροωτολογίας Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονική συνεργάτιδα Νοσ. «ΥΓΕΙΑ» ΠΑΘΗΣΕΙΣ Ώτων - Βαρηκοΐας - Εμβοών Ακοολογικός έλεγχος, Έλεγχος Ιλίγγου - Αστάθειας Ρινός - Παραρρινίων - Διαφράγματος Αλλεργική Ρινίτιδα - Ροχαλητό - Άπνοια Ύπνου - Πολύποδες Λάρυγγα - Φωνητικών χορδών Φάρυγγα - Αμυγδαλών -...

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

 

www.physionatsis.gr

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Δήμος Μετεώρων: Ανοίγουμε γραμμή επικοινωνίας και κλείνουμε την πόρτα στον Κορωνοϊό…!

Χρειάζεσαι βοήθεια ή γνωρίζεις άτομα, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν να μετακινηθούν…; Ενημέρωσέ μας και ο Δήμος Μετεώρων θα είναι αμέσως δίπλα σας. Επικοινώνησε στο 24320 78661 και θα εξυπηρετηθείς αμέσως! Δεν κυκλοφορούμε και ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών. Είναι ώρα ευθύνης, ατομικής και συλλογικής. Και στο Δήμο Μετεώρων "Μένουμε Σπίτι"!

ΠΑΠΠΑΣ: Οικοδομικά Υλικά – Χωματουργικά έργα – Είδη Υγιεινής

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...

Ψητοπωλείο “Ψηστήρι” στην Καλαμπάκα με πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

HOTEL KOSTA FAMISSI – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – METEORA

Hotel Kosta Famissi Τρικάλων 144, Καλαμπάκα Τηλ. 2432079192 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πιό νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης είναι το Food Factory

Η πιο νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης, FOOD FACTORY. Από Δευτέρα έως Πέμπτη: 17:00 έως αργά το βράδυ και Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή: Από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ απολαύστε τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις του τώρα και στο χώρο σας. Καλέστε: τηλ: 24320 75305 ή 6988 281600 ...

Οίκος Νυφικών Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Προτάσεις για το χειμώνα από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...

Πρατήριο υγρών καυσίμων Μάκης Καραγιάννης

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220