Νέο Ξεκίνημα – Ανεξάρτητος Δήμος: «Νέα στελέχη στο ψηφοδέλτιο νίκης – Ο χορός των ανακοινώσεων νέων υποψηφιοτήτων συνεχίζεται!»

Με την προσθήκη ακόμη έξι υποψηφίων ,η οποία φθάνει τον συνολικό αριθμό στους σαράντα τρεις (43), προχωράει ο συνδυασμός.

Ένα βήμα πλέον πριν την οριστική κατάρτιση του Γενικού Ψηφοδελτίου ,το οποίο φυσικά μέσα σε πολύ εύλογο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί- άλλωστε οι εναπομείνασες θέσεις είναι πλέον μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού- δίνοντας νέα ώθηση στη δυναμική του συνδυασμού μας.

Κάθε μέρα που περνάει μας καθιστά πιο δυνατούς στα μάτια του κόσμου και η αγάπη που εκδηλώνεται συνεχώς πολλαπλασιάζεται με ιλλιγιώδη ταχύτητα! Η αγάπη και η συμπαράσταση των συνδημοτών μας είναι ανεπανάληπτη.

Οι έξι νέοι υποψήφιοι είναι κατ’αλφαβητική σειρά:
1. Αργύρης Αθανάσιος Υπεύθυνος Ξενοδοχείου – Πρώην Ταμίας Συλλόγου Πολυτέκνων
2. Αρσενίου Γεώργιος Συνταξιούχος υπάλληλος Δήμου Μετεώρων- Πρώην Δημοτ. Σύμβουλος
3. Ζιώγα Πηνελόπη – Ιδιωτική Υπάλληλος
4. Κερασοβίτης Βασίλειος – Μελισσοκόμος
5. Μαλακασιώτης Χρήστος – Πρώην Κοινοτάρχης Παναγίας, Πρώην Πρόεδρος αναπτυξιακού συνδέσμου Ορεινής Καλ/κας , Πρώην Δήμαρχος Μαλακασίου
6. Πασμάκης Βασίλειος – Ξυλουργός

Στο σύνολό τους είναι άνθρωποι με άποψη ,που ξέρουν να αντιστέκονται. Κάθε ένας έχει και κάτι να σου πει.Έχει προτάσεις για ένα δήμο πρότυπο,για την πόλη της Καλ/κας. Γνωρίζει το Περιβάλλον,τα έργα υποδομής ,την επιχειρηματικότητα ,τα κοινωνικά, τον Πολιτισμό , τον Αθλητισμό ,τη Διοίκηση.

Άνθρωποι με χαμόγελο ,με όρεξη για δουλειά ,με όραμα.

Άνθρωποι με ήθος ,θέληση και αγάπη για τον τόπο.

Παλιοί και νέοι άνθρωποι καθαροί και ειλικρινείς.

Για όλους αυτούς η αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί μέσο ανάδειξης και προβολής,αντιθέτως αποτελεί πεδίο προσφοράς και δημιουργίας.-

Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Του Συνδυασμού « Νέο Ξεκίνημα- Ανεξάρτητος Δήμος» Του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων Θ Ο Δ Ω Ρ Η Α Λ Ε Κ Ο Υ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ