Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Μετεώρων ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Μετεώρων ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

-

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Γιάννης Παπαμιχαήλ
Οικονομολόγος
Υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Φίλες και Φίλοι,
Συνδημότισσες και συνδημότες του δήμου Μετεώρων

Η τοπική αυτοδιοίκηση, ως θεσμός , έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών , επειδή κρίνετε και λογοδοτεί καθημερινά για τα πεπραγμένα της, λόγο της άμεσης επαφής με την τοπική κοινωνία και τα προβλήματά της.

Τα προβλήματα και οι απαιτήσεις του Δήμου μας λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους. Η ικανότητα του ηγέτη είναι να έχει στόχους αλλά να ελίσσεται πάντα την κατάλληλη στιγμή και να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Φίλοι, γνωστοί, δημότες του δήμου Μετεώρων, με ρωτάνε αν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Σήμερα λοιπόν δηλώνω επίσημα, ότι στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου 2019 θα είμαι επικεφαλής ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει το Δήμο Μετεώρων.

Όπως γνωρίζετε έχω δομήσει αξιοσημείωτη αυτοδιοικητική εμπειρία. Διετέλεσα επί 8 χρόνια Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων, σε μια περίοδο που η Νομαρχία Τρικάλων αποτέλεσε πρότυπο λειτουργίας σε πανελλαδικό επίπεδο (δίνοντας προτεραιότητα στην άριστη εξυπηρέτηση του πολίτη, πέρα από κομματικές ταυτότητες).Διετέλεσα επί 4 χρόνια εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Καλαμπάκας και προσπαθούσα με τις απόψεις μου να συνεισφέρω στην βελτίωση των θεσμών και των αξιών. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι αρκετά χρόνια στον τόπο μας. Κατάγομαι από τη Βασιλική και είμαι Οικονομολόγος. Από το 1990 διατηρώ λογιστικό-φοροτεχνεικό γραφείο στην Βασιλική και στα Τρίκαλα. Έχω διατελέσει επί σειρά ετών και διατελώ οικονομικός σύμβουλος μεγάλων και επιτυχημένων επιχειρήσεων στην περιοχή μας και όχι μόνο.

Παρ όλες τις υποχρεώσεις μου βέβαια, ποτέ δεν σταμάτησα να ασχολούμαι και να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας. Συμμετείχα συνεχώς σε συζητήσεις με ανθρώπους που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα κοινά αλλά και στο επιχειρείν στο Δήμο μας και ευρύτερα. Σιγά σιγά οι προβληματισμοί μας, τα κακώς κείμενα, η αποδειγμένη εγκατάλειψη των περιφερειακών δημοτικών ενοτήτων, με βασικότερο όλων την πλημμελή αξιοποίηση των τεράστιων συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Μετεώρων έναντι των άλλων Δήμων, και η προτροπή φίλων, συναδέλφων, επιχειρηματιών και παλαιότερων συναγωνιστών στα αυτοδιοικητικά, με οδήγησαν να πάρω την μεγάλη απόφαση και να ηγηθώ σχήματος που θα διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο Μετεώρων.

Μετά από προβληματισμούς και .ώριμες σκέψεις , θεωρούμε ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε το νέο δεδομένο της απλής αναλογικής και χωρίς παζάρια και ανταλλάγματα να αναδείξουμε νέα πρόσωπα, νέες τάσεις και νέες δυναμικές στο αυτοδιοικητικό σκηνικό του Δήμου Μετεώρων.

Όσον αφορά τα τοπικά συμβούλια, αυτά πρέπει να είναι και θα είναι ανεξάρτητα σε όλες τις δημοτικές ενότητες και οι φίλοι μας θα είναι ελεύθεροι να συμμετάσχουν σε αυτά. Την επόμενη μέρα αυτοί θα είναι τα μάτια και τα αυτιά μας, αυτοί θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες μας και θα σεβαστούμε την όποια απόφαση των κατοίκων της κάθε δημοτικής ενότητας γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα ποιόν αξιώνουν να τους εκπροσωπήσει.

Εχω μάθει στη ζωή μου σε ότι καταπιάνομαι να προσπαθώ να πετυχαίνω το καλύτερο αποτέλεσμα. Να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι που θα σταθούμε πλάι – πλάι και θα ζητήσουμε την ψήφο σας, θα πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις για την εκπλήρωση των προσδοκιών σας. Η αυτοδιοίκηση θέλει ανθρώπους σωστούς οικογενειάρχες και επιτυχημένους στη δουλειά τους. Ανθρώπους με σπουδές στις νέες τεχνολογίες, σπουδές στον πρωτογενή τομέα, εμπειρία στον τουρισμό.

Αναλυτικά, τις θέσεις μας θα τις παρουσιάσουμε στην πορεία προς τις εκλογές..
Ο Δήμος Μετεώρων θέλει δήμαρχο, με νέο προσανατολισμό, γενικότερη ανανέωση και αλλαγή νοοτροπίας σε όλα τα επίπεδα.

Ο Δήμος Μετεώρων θέλει δήμαρχο που έχει δώσει δείγματα γραφής επί τριάντα χρόνια, αγωνιζόμενος στον ελεύθερο επαγγελματικό στίβο, πάντα στο πλευρό του επιχειρηματικού κόσμου και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς, που με τον καλό σας λόγο και την στήριξή σας μου δίνετε δύναμη να προχωρήσω στο μεγάλο αυτό εγχείρημα.

Συγκινούμαι όταν απλοί άνθρωποι μου τηλεφωνούν για να μου δηλώσουν την στήριξή τους και κυρίως να μου υποδείξουν πρόσωπα που θα ήταν ικανά να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας. Άνθρωποι που τους χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια , η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο που ζουν και εργάζονται.

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο προσκλητήριο σε όλους, να ανταμώσουμε, για να αλλάξουμε επιτέλους τον δήμο μας. Να απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση. Στους νέους επιστήμονες που θέλουν να δουν τον τόπο τους να αλλάζει, να προοδεύει και να μην τους στέλνει στην ξενιτιά. Στα νέα παιδιά που προτίμησαν να ζήσουν στον τόπο τους και αντί επαίνων βιώνουν την αναξιοκρατία. Στους επαγγελματίες της περιοχής, που έχουν επενδύσει εδώ τους κόπους μιας ζωής. Σε κάθε υγιή δύναμη του τόπου, που βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι και την πρόοδο μέσα από το γενικότερο καλό.

Σας καλώ να συστρατευτείτε μαζί μας σε μια νέα αυτοδιοίκηση χωρίς αποκλεισμούς. Δεν μας χωρίζει τίποτα ,μας ενώνει όλους η αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε και ζούμε. Μας ενώνει το ενδιαφέρον γι αυτόν τον τόπο ,που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, με όλες τις παραδόσεις του και τις αξίες του.

Αξιοποιώντας τις επιστημονικές μου γνώσεις σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο , την προσωπική μου εμπειρία στα κοινά και βασιζόμενος στους δραστήριους και καταξιωμένους συνεργάτες που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο, υπόσχομαι ότι θα λειτουργώ αμερόληπτα , αντικειμενικά και με φιλικότητα σε κάθε συνδημότη.

Με εκτίμηση
Γιάννης Παπαμιχαήλ
Υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

ΩΡΛ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΙΑΡΑ MD, MSc, PHD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Master Ρινολογίας - Ρινοχειρουργικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Υπ. Διδάκτωρ Νευροωτολογίας Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονική συνεργάτιδα Νοσ. «ΥΓΕΙΑ» ΠΑΘΗΣΕΙΣ Ώτων - Βαρηκοΐας - Εμβοών Ακοολογικός έλεγχος, Έλεγχος Ιλίγγου - Αστάθειας Ρινός - Παραρρινίων - Διαφράγματος Αλλεργική Ρινίτιδα - Ροχαλητό - Άπνοια Ύπνου - Πολύποδες Λάρυγγα - Φωνητικών χορδών Φάρυγγα - Αμυγδαλών -...

www.physionatsis.gr

Άννα Γίδα – Παιδίατρος Τρικάλων 114-116 , Καλαμπάκα Ωράριο Ιατρείου: Καθημερινά: πρωί 9.00-1.30 Απόγευμα 6.00-9.00 (εκτός Τετάρτης) Τηλ.: 24320 78433 Fax.: 24320 78434 Κιν.: 6977 636897 e-mail: [email protected]

 

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Δήμος Μετεώρων: Ανοίγουμε γραμμή επικοινωνίας και κλείνουμε την πόρτα στον Κορωνοϊό…!

Χρειάζεσαι βοήθεια ή γνωρίζεις άτομα, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν να μετακινηθούν…; Ενημέρωσέ μας και ο Δήμος Μετεώρων θα είναι αμέσως δίπλα σας. Επικοινώνησε στο 24320 78661 και θα εξυπηρετηθείς αμέσως! Δεν κυκλοφορούμε και ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών. Είναι ώρα ευθύνης, ατομικής και συλλογικής. Και στο Δήμο Μετεώρων "Μένουμε Σπίτι"!

HOTEL KOSTA FAMISSI – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – METEORA

Hotel Kosta Famissi Τρικάλων 144, Καλαμπάκα Τηλ. 2432079192 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ψητοπωλείο “Ψηστήρι” στην Καλαμπάκα με πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

ΠΑΠΠΑΣ: Οικοδομικά Υλικά – Χωματουργικά έργα – Είδη Υγιεινής

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...

Η πιό νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης είναι το Food Factory

Η πιο νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης, FOOD FACTORY. Από Δευτέρα έως Πέμπτη: 17:00 έως αργά το βράδυ και Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή: Από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ απολαύστε τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις του τώρα και στο χώρο σας. Καλέστε: τηλ: 24320 75305 ή 6988 281600 ...

Οίκος Νυφικών Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Πρατήριο υγρών καυσίμων Μάκης Καραγιάννης

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220

Προτάσεις για το χειμώνα από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...