Στις Πασχαλινές εκδηλώσεις Αύρας και Βασιλικής ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας Γιάννης Μπουφίδης

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

MPOYFIDIS-AVRA-VASILIKI-1

Στην εκδήλωση του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αύρας παρευρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας, κος Ιωάννης Μπουφίδης, επικεφαλής του συνδυασμού ‘Όραμα & Δράση … για το Δήμο Καλαμπάκας’, μαζί με τη σύζυγό του και Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, ανήμερα του Πάσχα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού και είχαμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε την αναβίωση του δρωμένου της ‘Περπερίτσας’, παραδοσιακούς πασχαλιάτικους χορούς και τραγούδια, με τη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού και των χορευτικών τμημάτων.
Για ακόμη μία φορά, το Δ.Σ. του Συλλόγου επιτέλεσε σημαντικότατο έργο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνετέλεσαν στο να βγεί προς τα έξω ένα τόσο όμορφο θέαμα, με συλλογικότητα και αγάπη προς το χωριό και τις παραδόσεις.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία, παράλληλα, να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού, να δώσει τις ευχές του για Χρόνια Πολλά για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα και να ευχηθεί τα καλύτερα για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Στη Βασιλική
Στην εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Βασιλικής “Η κυρά Βασιλική” παρευρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας, κος Ιωάννης Μπουφίδης, επικεφαλής του συνδυασμού ‘Όραμα & Δράση … για το Δήμο Καλαμπάκας’, μαζί με τη σύζυγό του και Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, ανήμερα του Πάσχα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου του χωριού και είχαμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου.
Για ακόμη μία φορά, το Δ.Σ. του Συλλόγου επιτέλεσε σημαντικότατο έργο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνετέλεσαν στο να βγεί προς τα έξω ένα τόσο όμορφο θέαμα, παιδιά, μεγάλους και χοροδιδασκάλους, με συλλογικότητα και αγάπη προς το χωριό και τις παραδόσεις.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία, παράλληλα, να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού, να δώσει τις ευχές του για Χρόνια Πολλά για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα και να ευχηθεί τα καλύτερα για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Από το Εκλογικό Γραφείο
Ιωάννη Δ. Μπουφίδη
Υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Καλαμπάκας
με το συνδυασμό ΄Όραμα & Δράση … για το Δήμο Καλαμπάκας’

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
{gallery}EKLOGES-2014/MPOYFIDIS-AVRA-VASILIKI-PASHA:::0:0{/gallery}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ