Ο Π.Γ. Αποστολακόπουλος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

APOSTOLAKOPOYLOS PANAGIOTHS

Ο καταξιωμένος και διακεκριμένος συμπολίτης μας ο γιατρός Παναγιώτης Αποστολακόπουλος κατεβαίνει Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Κεντρικού Τομέα Αττικής με το συνδυασμό ”Αττική – Γιάννης Σγουρός- Μόνο με έργο”.
Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συγκυρίες για την χώρα μας αλλά και για όλους τους Έλληνες ο γιατρός Παναγιώτης Αποστολακόπουλος αποφάσισε να βοηθήσει και να υπηρετήσει τους συμπολίτες του αυτή την φορά από άλλο μετερίζι.
Κατεβαίνει Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Κεντρικού Τομέα Αττικής με το συνδυασμό ”Αττική – Γιάννης Σγουρός- Μόνο με έργο” προκειμένου να δοθούν λύσεις εδώ και τώρα στα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια και ιδιαίτερα στο χώρο της πολύπαθης υγείας.

Σύντομο Βιογραφικό
Ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμπάκα το 1967.
Αποφοίτησε από την ιατρική σχολή Νεάπολης της Ιταλίας και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Βιοπαθολογία – Μικροβιολογία στο νοσοκομείο «Αγ. Σάββας» όπου και ολοκλήρωσε με άριστα την εκπαίδευσή του.
Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες ερευνητικές εργασίες, έχει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα και έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία επιστημονικές διημερίδες στην χώρα μας.
Είναι υποψήφιος διδάκτωρ της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΠΑΝ. ΓΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ-ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΕΤΑΙΟΥ 22, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΤΗΛ.: +30 2106440222
FAX: +30 2106422160

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ