Αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Θώμου φιλοξενεί η εφημερίδα “Τα Μετέωρα”

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Αποκλειστική συνέντευξη του νέου προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου των Μετεώρων φιλοξενεί στο φύλλο που κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα».

Ο Γιώργος Θώμος μιλά στον Παναγιώτη Στάλια για τους στόχους του νέου Δ.Σ., αλλά κυρίως για τον τρόπο µε τον οποίο θα υλοποιηθούν.

Όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε παραπάνω από τη Β΄ Εθνική (ενώ είχε όλα τα προσόντα αλλά και προτάσεις) οφειλόταν στον ίδιο και στις επαγγελµατικές του δραστηριότητες.

Πλέον, περνά σ’ ένα διαφορετικό ρόλο και πάλι όµως ηγετικό, δείχνοντας ότι για άλλη µια φορά είναι διατεθειµένος να µπει µπροστά, κι αυτά που έκανε µε ιδιαίτερη επιτυχία µέσα στους αγωνιστικούς χώρους να τα κάνει στο διοικητικό τμήμα.

Ο Γιώργος Θώμος αναφέρεται στην απόφασή του να ηγηθεί του νέου σχήματος της Διοίκησης, στη βοήθεια που περιμένει από τον κόσμο της Καλαμπάκας, στις σχέσεις που θα επιδιώξει με τις άλλες γειτονικές ομάδες, στους φιλάθλους και στην απερχόμενη Διοίκηση.

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ