Τα Μετέωρα κατέκτησαν το 6ο τουρνουά στη μνήμη του Τάκη Καραθανάση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευµα στο γήπεδο της Βασιλικής το 6ο τουρνουά στη µνήµη του Τάκη Καραθανάση, ενός ανθρώπους ο οποίος συνέβαλλε τα µέγιστα στην οµάδα του Κεραυνού Βασιλικής. Μάλιστα, όταν έφυγε από την ζωή, ήταν και πρόεδρος της οµάδας.

Φέτος πήραν µέρος στο τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσµός, οι Παλαίµαχοι Βασιλικής, οι Παλαίµαχοι του ΑΟ Τρίκαλα και οι Παλαίµαχοι των Μετεώρων.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός των Παλαιμάχων της Βασιλικής Δημήτρης Φασούλας ευχαρίστησε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο φετινό κάλεσμα και τόνισε πως όλοι ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά οι Παλαίμαχοι των δύο ιστορικών ομάδων του νομού.

Δυο λόγια για τη ζωή και τη δράση του Τάκη Καραθανάση είπαν και οι προπονητές του ΑΟ Τρίκαλα και των Μετεώρων Στέφανος Πιάζας και Τάσος Γιαννακόπουλος αντίστοιχα.

Τα παιγνίδια
1. ΑΟ Τρίκαλα-Μετέωρα 0-0
2. ΑΟ Τρίκαλα-Βασιλική 2-0
Σκόρερ: Αγγελάκης 24′, Μακρής 28′
3. Μετέωρα-Βασιλική 2-0
Σκόρερ: Κακούσιος 15′, Σπυρόπουλος 25′

Η βαθµολογία
1. Μετέωρα 4 2-0
2. ΑΟ Τρίκαλα 4 2-0
3. Βασιλική 0 0-4

* Προέκυψε ισοβαθμία στην πρώτη θέση µεταξύ των οµάδων του ΑΟ Τρίκαλα και των Μετεώρων. Στην περίπτωση αυτή επιλέχθηκε ως λύση το στρίψιµο του νοµίσµατος, όπως γινόταν στα παλαιότερα χρόνια, και τυχερή ήταν η οµάδα των Μετεώρων, η οποία κατέκτησε και το κύπελλο του τουρνουά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ