εφημερίδα

Στο 16ο φύλλο της εφημερίδας «Τα Μετέωρα», που κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου 1994, υπήρχαν μεταξύ άλλων και τα εξής θέματα:

-ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 18.2 ΕΚΑΤ. κέρδισε Καλαμπακιώτης στο ΠΡΟΠΟ. Η θεά Τύχη γέλασε για καλά στον συμπολίτη Δημήτρη Φωτόπουλο, 40 ετών, επιπλοποιό, και του πρόσφερε, το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ποσό των 18.250.000 δρχ. μέσα από τις στήλες ενός ΠΡΟ-ΠΟ αξίας 150 δρχ. Το τυχερό κουπόνι ο κ. Φωτόπουλος κατέθεσε στο Πρακτορείο του κ. Γιώργου Σπυρόπουλου, απέναντι από την Αγροτική Τράπεζα της πόλης μας.

-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ παραμένει η κατάσταση στο παλαιό οστεοφυλάκιο της Κοίμησης της Θεοτόκου Καλαμπάκας, σύμφωνα με συνεχείς καταγγελίες ενοριτών της, καθώς και έρευνα της εφημερίδας μας. Με τη δημιουργία του νέου Νεκροταφείου στην Καλαμπάκα, όλα τα παλαιά οστά και οστεοθήκες συγκεντρώθηκαν σ’ ένα χώρο, ο οποίος βρίσκεται υπό καταρρεύση.

-ΣΥΜΦΩΝΑ με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας μας, η μελέτη σηματοδότησης των οδών της Καλαμπάκας παραδόθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα της πόλεώς μας στη Δημοτική Αρχή τον περασμένο Φλεβάρη. Από τότε μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει ακουστεί από τη Δημοτική μας αρχή.

-ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1994 και ώρα 12 μ. εγκαινιάστηκε από την Γενική έφορο κ. Μακρή η εστία του Τοπικού Τμήματος Καλαμπάκας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο). Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Ηλίας Καχριμανίδης, ο Δασάρχης Καλαμπάκας κ. Ηλίας Ζαλαβράς, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπάκας «ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ» κ. Γεώργιος Χαρτόπουλος, η περιφερειάρχης του Σ.Ε.Ο Θεσσαλίας κ. Καμπιώτη, ο Έφορος Προσκόπων Καλαμπάκας κ. Σόλων Κωτούλας, κ.ά.

-ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ Δευτέρα στη Σχολή Ξυλογλυπτικής μαθήματα παρακολουθούν και 8 εκπαιδευόμενοι Γερμανοί (4 μαθητές και 4 εκπαιδευτές).
Η επίσκεψη των Γερμανών εντάσσεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος για νέους «Youth for Europe» στόχος του οποίου είναι η συνεργασία νέων της Ευρώπης σε ζητήματα επαγγελματικής κατάρτισης, με το οποίο η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. συνεργάζεται με τον επιμορφωτικό οργανισμό BUNT STIFT από το Κάσσελ της Γερμανίας.

-ΣΤΑΘΕΡΑ πρώτη είναι η ομάδα της Δόξας Διάβας στον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής. Η ομάδα του Σωκράτη Λαϊάκη πέτυχε το Σάββατο στη Διάβα άνετη νίκη με το ευρύ σκορ 8-1 επί της Οξύνειας.

Δείτε το πρωτοσέλιδο ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here