εφημερίδα

Στο 10ο φύλλο της εφημερίδας «Τα Μετέωρα», που κυκλοφόρησε στις 30 Σεπτεμβρίου 1994, υπήρχαν μεταξύ άλλων και τα εξής θέματα:

-Στην τελική ευθεία έχουν περάσει πια οι τρεις Συνδυασμοί της Καλαμπάκας για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας στις εκλογές της 16ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τα προγράμματα και τις κινήσεις τους, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

-Με κλείσιμο απειλείται η Σχολή Ξυλογλυπτικής του Δασαρχείου Καλαμπάκας, λόγω έλειψης μαθητών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας.

-Μια ιδιομορφία που υπάρχει στις εκλογές της 16ης Οκτωβρίου είναι το θέμα της προσωπικής αντιπαλότητας και των προσωπικών διαφορών.

-Ομάδα τεσσάρων αστέρων τα Μετέωρα, αφού έκαναν το ντέρμπι περίπατο. Τα Μετέωρα έπαιξαν πειθαρχημένα σε όλο το παιγνίδι και κέρδισαν τον Αστέρα Αρδανίου με σκορ 4-1.

-Διαφήμιση του ποδοσφαίρου έγινε στο γήπεδο της Σαρακίνας στον αγώνα μεταξύ Σαρακίνας και Καστρακίου. Νεαρά παιδιά, χωρίς διαμαρτυρίες και φασαρίες, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, από το οποίο νικήτρια βγήκε η Σαρακίνα με σκορ 1-0.

Δείτε το πρωτοσέλιδο ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here