Στις 5 Αυγούστου 1994 κυκλοφόρησε το 2ο φύλλο της εφημερίδας «Τα Μετέωρα», στο οποίο μεταξύ άλλων υπήρχαν τα εξής θέματα:

-Ένας σύγχρονος Ίκαρος κινείται πάνω σε ανεμόπτερο γνωστό σαν Δέλτα Πλαν και προσφέρει στους Καλαμπακιώτες πτήσεις αντί 10 χιλιάδων δραχμών. Η εφημερίδα μας εξασφάλισε φωτογραφίες από τον ανεμοπόρο Δημήτρη Γδούντο.

-Αποσύρεται από την κούρσα των Δημοτικών Εκλογών Καλαμπάκας ο Εκδότης και Διευθυντής της εφημερίδας μας Κώστας Αλ. Αλεξιάδης, λόγω σοβαρότατων και απροσδόκητων επαγγελματικών εξελίξεων.

-Επίθεση κατά μέτωπο έκανε φέτος το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου «Τα Μετέωρα», αφού μετά από συντονισμένες προσπάθειες αποκτήθηκαν ικανοί ποδοσφαιριστές από τις ομάδες του νομού.

-Σε μια προσπάθειά της να κάνει τους παλιούς να θυμηθούν και τους νέους να μάθουν, η εφημερίδα «Τα Μετέωρα» από το δεύτερο κιόλας φύλλο ξεκίνησε να παρουσιάζει τους γνωστούς και δημοφιλέστερους ποδοσφαιριστές της Καλαμπάκας. Στο φύλλο της 5ης Αυγούστου παρουσιάστηκε ο Κώστας Τζίκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here