Χρήστος Σινάνης – Σωκράτης Φάμελλος: Χ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Σε καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου με τον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη στο Δημαρχείο Καλαμπάκας την Πέμπτη το απόγευμα.

Σε κάποιο σημείο της συνάντησης μάλιστα άρχισε ο «διαγωνισμός έργων» μεταξύ τους, ο καθένας  για τον τομέα του φυσικά.

Ο κ. Φάμελλος έκανε γρήγορα – γρήγορα το… 0-2, λέγοντας ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησαν τα έργα σε Μετρό Θεσσαλονίκης και σήραγγες Τεμπών, ενώ μας προετοίμασε και για το τρίτο γκολ που θα έρθει σύντομα στη Μεσοχώρα.

Άλλο που δεν ήθελε ο κ. Σινάνης, ο οποίος άρχισε να αναφέρει τα δικά του γκολ, χάνοντας μάλιστα προς στιγμήν και το… σκορ.

Το 1-2 το έκανε με αναφορά στη μονιμοποίηση της Μητρόπολης και το 2-2 με την ταχεία αποκατάσταση της γέφυρας Διάβας (υπήρξαν… διαμαρτυρίες για την πατρότητα του γκολ). Εξαγγελίες για άλλα δύο… γκολ είχαμε και από την πλευρά του (αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης και σύνδεση με φυσικό αέριο), ωστόσο αποφασίστηκε να κατακυρωθούν αμά τη εμφανίσει τους.

Δεν περιγράφω άλλο…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ” / ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η γέφυρα της Διάβας είναι έργο της περιφέρειας, εσύ δήμαρχε άλλαζες σελίδες όταν υπέγραφε ο Αγοραστός. Για να μην αναφερθώ στο σκατ… που πέφτει στον Πηνειό. Τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης όλης της Θεσσαλίας είναι κατόπιν πρωτοβουλίας της περιφέρειας, ότι ζήτησε κάθε δήμος το πήρε, που είναι το θάμα; Για το φυσικό αέριο, έχουμε πρωτοβουλία και ενδιαφέρον από την εταιρεία φυσικού αερίου, εσείς ούτε μια απόφαση σωστή δεν πήρατε για την παραχώρηση του οικοπέδου. Το μόνο που βλέπουμε είναι αθρόες απευθείας αναθέσεις σε υμετέρους, στραπάτσο με τις ακυρώσεις αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου, και το βόλεμα σε κάθε έκφανσή του. Πάντα στα λόγια πρώτοι. Πάντα στην πράξη αόρατοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ