Ονομάζομαι Άννα Μπαρμπαρούση. Κατάγομαι από την Περιστέρα Καλαμπάκας. Έζησα τα παιδικά μου χρόνια στο Νέο Κόκκινο Βοιωτίας όπου είχε μετοικήσει η οικογένειά μου για επαγγελματικούς λόγους. Εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας επιστρέψει στη γενέτειρά μου, ζω και εργάζομαι στην Καλαμπάκα ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική για μένα πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ» ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο.

Από αυτή τη θέση σκοπεύω να εργαστώ ώστε ο τόπος μας να αποκτήσει όλα όσα του αξίζουν σε επίπεδο υποδομών, πρόνοιας, κοινωνικής μέριμνας, ανάπτυξης και προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου θα αναδείξω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους επιδιώκοντας άμεσες και οριστικές λύσεις.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για ρηξικέλευθες αποφάσεις από ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για το τόπο τους και για το μέλλον των παιδιών τους.

Ζητώ την ψήφο σας, για να βοηθήσουμε από κοινού τον τόπο μας να πάει μπροστά.