Έχω την τιμή και χαρά να σας ανακοινώσω ότι ως ενεργός πολίτης αποδέχτηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση συνεργασίας και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» του συνδυασμού του Υπ. Δημάρχου Χρήστου Σινάνη με μόνη φιλοδοξία να γίνει ο Δήμος μας αντάξιος της φήμης και της ιστορίας του.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ
Δασοπόνος

 

Συμμετέχω στον συνδυασμό του Χρήστου Σινάνη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΩ να είμαι απ’ την πλευρά της διαμαρτυρίας αλλά από την πλευρά της δημιουργίας! Συμμετέχω σημαίνει διεκδικώ, συνδιαμορφώνω και κρίνομαι γι’ αυτό!

Κι όταν γνωρίζεις ότι κρίνεσαι από αγωνιστές, ήρωες της ζωής, μαχητές της δύσκολης καθημερινότητας, πρέπει ως δημοτικός σύμβουλος να συνδιαμορφώνεις με υπευθυνότητα, σεβασμό, ειλικρίνεια, γενναιότητα, καλοσύνη, και ανθρωπιά.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» – ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΝΑΝΗΣ

 

 

Άρθρογραφία

Ο ρόλος και η σημασία των δασών του Δήμου Μετεώρων

Τα μονοπάτια του Ασπροποτάμου – αφορμή και ευκαιρία για την ανάπτυξη του ορεινού όγκου

 

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στις 26 Ιανουαρίου του 1965 στον Κλεινοβό Καλαμπάκας, του Νομού Τρικάλων και είμαι απόφοιτος του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας.

Έχω εκπληρώσει τη Στρατιωτική μου θητεία στα στρατόπεδα 640 και 641 Τ. Π στο Σουφλί του Νομού Έβρου.

Σήμερα ασκώ το επάγγελμά μου ως Δασοπόνος στο Δασαρχείο της πόλης της Καλαμπάκας, με τα καθήκοντά μου ως Δασοπόνος να αφορούν την προστασία και διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων της περιοχής του Δήμου Μετεώρων.

Τα τελευταία χρόνια διαμένω μόνιμα στην πόλη της Καλαμπάκας με την σύζυγο μου Ευδοξία Ν. Αρέτου με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Μεταξύ άλλων έχω εργαστεί στο ξενοδοχείο DIVANI HOTEL Καλαμπάκας, στο εργοστάσιο ξυλείας ΛΑΠΑΣ, σε ιδιωτικά γραφεία δασικών μελετών και έργων, στη Διεύθυνση Δασών Κυκλάδων ως Προϊστάμενος του Δασονομείου των Δυτικών Κυκλάδων και στην Ασφαλιστική Εταιρία INTERAMERICAN ως ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής και Επενδυτικός Σύμβουλος.

Τέλος, όσο αφορά την συμμετοχή μου στα κοινά, από το 1998-2006 διετέλεσα Δημοτικός

Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Κλεινοβού. Σήμερα εκτελώ τα χρέη Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Μετεώρων.

 

Επικοινωνία

Τηλ/κιν: 6944727623
Τηλ: 2432078058
E-mail: [email protected]
facebook