Αβραμόπουλος Λευτέρης – Δύναμη ευθύνης

0

Φίλες και φίλοι

Είμαι εδώ για την επόμενη ημέρα του δήμου ΜΕΤΕΩΡΩΝ με ελπίδα και προοπτική, συνεχίζοντας το έργο, έναντι στη στείρα αντιπαράθεση.

Για την ημέρα που όλοι μαζί οι δημότες του Δήμου Μετεώρων θα ενωθούμε με ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για να διεκδικήσουμε όλα όσα πραγματικά μπορούμε, όσα πραγματικά αξίζουν στον τόπο μας.

Η παρουσία εκατοντάδων από εσάς, στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του Χρήστου Σινάνη, επιβεβαιώνει πως ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας.

Σε αυτήν την προσπάθεια συστρατεύομαι κι εγώ με ειλικρινή διάθεση προσφοράς και με πρόθεση να εκφράσω τη ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ, η οποία έχει ΚΑΙ φωνή ΚΑΙ ιδέες ΚΑΙ προτάσεις για να κάνουμε το Δήμο Μετεώρων Δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ για τη χώρα μας.

Φίλες και φίλοι, δεν χρειάζονται πολλά λόγια…

Με ξέρετε και σας ξέρω. Η οικογένειά μου και εγώ προσωπικά ήμασταν κοντά σας τα χρόνια που πέρασαν. Ήμασταν στα χωριά σας, παλεύαμε και δίναμε μαζί λύσεις, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν…

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ και στη νέα τετραετία, μαζί με τον Χρήστο Σινάνη και όσους απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο νίκης του Συνδυασμού μας, της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»…

Φίλες και φίλοι

Προσωπικά, σας βεβαιώ ότι θα κάνω ό,τι έκανα πάντα: Θα επιμείνω στον δρόμο της ευθύνης, της προσφοράς στον τόπο και της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Αυτό είναι το χρέος μου. Αυτό είναι το χρέος μας. Η ωριμότητα των πολιτών θα μας δικαιώσει. Η εμπιστοσύνη σας είναι η πιο μεγάλη μου δύναμη.

Με τη δική σας βούληση, με τη δική σας θέληση, θα εξασφαλίσουμε μια δυναμική πορεία της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων στα επόμενα χρόνια. Με τη δική σας βούληση μπορούμε να διασφαλίσουμε μια καλύτερη προοπτική. Να δημιουργήσουμε τη νέα ελπίδα. Να χτίσουμε με αισιοδοξία, με σιγουριά το αύριο…

Μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά…

Λευτέρης Αβραμόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων
Με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» – Χρήστου Σινάνη

 

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι 30 ετών (γεννημένος στις 21-9-1988), γιος του επιχειρηματία και νυν δημοτικού συμβούλου Νίκου Αβραμόπουλου και της Κωνσταντίνας Μποζοβίτη.

Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Κοζάνης, κάτοχος μεταπτυχιακού στη «Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA − Master in Business Administration)» του Εθνικού Οικονομικού Πανεπιστημίου του Τερνόπιλ (T.N.U).

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Έχει διατελέσει Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, της Οργάνωσης νέων της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλίας, ενώ σήμερα είναι Μέλος του Τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Διατηρεί Λογιστικό γραφείο στην πόλη της Καλαμπάκας (Οδός Δεληγιάννη 32 Καλαμπάκα).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Τ&F 2432075052 κιν. 6980061016
Email: [email protected]
Facebook Avramopoulos Lefteris(Αβραμόπουλος Ελευθέριος )
instagram leuteris_avramopoulos