tameteora.gr

tameteora.gr

Στο Ζάρκο κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Σ. Παπαδόπουλο

Κλιμάκιο στελεχών της Ν.Ε και της Τοπικής Οργάνωσης, με επικεφαλής τον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, επισκέφθηκε το Σάββατο 10/02/18 το Ζάρκο, όπου είχε συνάντηση με τοπικούς αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς καθώς και με πολίτες της περιοχής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού άκουσε τους πολίτες, οι οποίοι του μετέφεραν τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής, στην παρέμβασή του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα ακόλουθα:

– στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώνεται από τις εξελίξεις στις συνομιλίες με την π.Γ.Δ.Μ. για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένης και της ονοματολογίας καθώς και στη διερεύνηση από τη δικαιοσύνη και τη Βουλή του μεγάλου πολιτικού και οικονομικού σκανδάλου της Novartis.

– στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και την επιτήρηση τον Αύγουστο, γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα στη χώρα, πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, να χαράξει τη δική της αναπτυξιακή πορεία και στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το δικό της πρόγραμμα αναπτυξιακής ανασυγκρότησης με πολιτικές που θα ανακουφίσουν τους πολίτες και τις κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από την εφαρμογή των μνημονίων.

– στα τοπικά προβλήματα που πρέπει άμεσα να προωθηθούν για λύση από τους αρμόδιους φορείς (Κυβέρνηση, Δήμος και Περιφέρεια), όπως:

α) η κατάθεση από το Δήμο προς την Περιφέρεια της πρότασης για τη χρηματοδότηση του φράγματος Νεοχωρίτη, μετά και την έγκριση των Σχεδίων Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων από την ΕΕ.
β) η χρηματοδότηση των εγγειοβελτιωτικών έργων της περιοχής με την υπογειοποίηση των αρδευτικών αγωγών.
γ) η χρηματοδότηση των επενδύσεων μείωσης του ενεργειακού κόστους άρδευσης
δ) η διερεύνηση της δυνατότητας δημιουργίας μονάδας επεξεργασίας και τυποποίησης οπωροκηπευτικών, με στόχο την εξαγωγή τους στις επιχειρήσεις εστίασης τρικαλινών συμφερόντων της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.
ε) η επικαιροποίηση της μελέτης για την δημιουργία του Κτηνοτροφικού Πάρκου στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Σημειώνεται ότι η συζήτηση που ακολούθησε διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ενώ κατατέθηκαν δημιουργικές προτάσεις, τις οποίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε να προωθήσει στους αρμόδιους φορείς.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σάκης Παπαδόπουλος

Η κάθαρση θα προκύψει όταν εξαφανίσουμε όλα τα αίτια της χρεοκοπίας και των σκανδάλων

Σε μια περίοδο που το ζητούμενο είναι η οριστική έξοδος της χώρας από την ασφυκτική κηδεμονία των δανειστών της – η καταξίωση της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας στα Βαλκάνια – η βιώσιμη εξυπηρέτηση του χρέους – η συνολική ανασυγκρότηση με εθνικό σχέδιο δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης – η εμβάθυνση της[…]

Περισσότερα »
Λαϊκή Ενότητα Τρικάλων

Όχι μόνο μνημονιακοί, αλλά και εθελόδουλοι

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ασφαλώς θα θυμούνται ότι τις μέρες που έδιναν την μάχη υπέρ του δημοψηφισματικού ΟΧΙ, ένας από τους 146 βουλευτές του κόμματός τους «βρήκε την ώρα» να επιτεθεί στον τότε υπουργό Οικονομικών της πρώτης και μοναδικής αριστερής μέχρι σήμερα κυβέρνησης , Γιάνη Βαρουφάκη. Δεν[…]

Περισσότερα »