tameteora.gr

tameteora.gr

Πιλάφι με μανιτάρια και ρεβίθια

Πιλάφι με μανιτάρια και ρεβίθια
ΥΛΙΚΑ

-Ρύζι μπασμάτι BALI – 500 γρ.
-Κομμένα μανιτάρια HOLCO – 1 κουτί
-Ψιλοκομμένο κρεμμύδι – 1
-Αγελαδινό βούτυρο ROYAL – 100 γρ.
-Ζωμός κοτόπουλου – 1 λίτρο
-Βρασμένα ρεβίθια – 200 γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρετε στο αγελαδινό βούτυρο το κρεμμύδι και το ρύζι και μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, ρίξτε τον ζωμό, αλατίστε, ρίξτε τα μανιτάρια και τα βρασμένα ρεβίθια και αφήστε σε μέτρια φωτιά, για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να στεγνώσει το ρύζι.

ΠΗΓΗ: masterclass.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μοσχαρίσια μπριζόλα

Μοσχαρίσια μπριζόλα με σάλτσα μουστάρδας και ξίδι

ΥΛΙΚΑ -2 μπριζόλες μοσχαρίσιες (rib eye ή καρδιά κιλότου, 350 γρ. η καθεμία) -1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες -1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο -1/2 φλιτζάνι ζωμό κρέατος -1/3 φλιτζανιού κρασί κόκκινο -3 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι -1 κουτ. γλυκού ζάχαρη μαύρη -1[…]

Περισσότερα »
Μπακαλιάρος με αντίδια φρικασέ

Μπακαλιάρος με αντίδια φρικασέ

ΥΛΙΚΑ -1 κιλό παστό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο και σε μερίδες -750γρ. αντίδια καθαρισμένα πλυμένα χοντροκομμένα -6 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα -1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο -2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο -χυμό από 2-3 λεμόνια -1 & 1/2κουτ. σούπας αλεύρι -αλάτι, πιπέρι. Μερίδες: 5-6 / Χρόνος προετοιμασίας: 25′ / Χρόνος μαγειρέματος: 40′ / Έτοιμο σε: 1:5′ / Χρόνος[…]

Περισσότερα »