tameteora.gr

tameteora.gr

Πιλάφι με μανιτάρια και ρεβίθια

Πιλάφι με μανιτάρια και ρεβίθια
ΥΛΙΚΑ

-Ρύζι μπασμάτι BALI – 500 γρ.
-Κομμένα μανιτάρια HOLCO – 1 κουτί
-Ψιλοκομμένο κρεμμύδι – 1
-Αγελαδινό βούτυρο ROYAL – 100 γρ.
-Ζωμός κοτόπουλου – 1 λίτρο
-Βρασμένα ρεβίθια – 200 γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρετε στο αγελαδινό βούτυρο το κρεμμύδι και το ρύζι και μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, ρίξτε τον ζωμό, αλατίστε, ρίξτε τα μανιτάρια και τα βρασμένα ρεβίθια και αφήστε σε μέτρια φωτιά, για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να στεγνώσει το ρύζι.

ΠΗΓΗ: masterclass.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαλάτα με ρίζες της γης

ΥΛΙΚΑ -4 παντζάρια -4 καρότα -2 πατάτες μεγάλες -2 κρεμμύδια μέτρια -1 σελινόριζα μεγάλη -1 ραπάνι άσπρο -1 φινόκιο -1 πακετάκι φύτρα σόγιας -1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο -1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο -1 κουτ. γλυκού σάλτσα σόγιας -1 κουτ. σούπας μουστάρδα γαλλική -χυμό από 1 λεμόνι -αλάτι, πιπέρι.   ΕΚΤΕΛΕΣΗ[…]

Περισσότερα »

Ζυμαρικά με καραμελωμένη κολοκύθα, καπνιστό τυρί και φουντούκια

ΥλΛΙΚΑ -500 γρ. ζυμαρικά «σέλινο» (rigatoni) -2 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες -300 γρ. κολοκύθα τριμμένη -5-6 κλωναράκια θυμάρι -Ενάμιση κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή -200 γρ. τυρί κρέμα -150 γρ. τυρί καπνιστό, σε μικρούς κύβους -100 γρ. φουντούκια καβουρδισμένα και χοντροκομμένα Μερίδες 4 / Χρόνος προετοιμασίας 15′ / Χρόνος μαγειρέματος 30′[…]

Περισσότερα »