tameteora.gr

tameteora.gr

Πιλάφι με μανιτάρια και ρεβίθια

Πιλάφι με μανιτάρια και ρεβίθια
ΥΛΙΚΑ

-Ρύζι μπασμάτι BALI – 500 γρ.
-Κομμένα μανιτάρια HOLCO – 1 κουτί
-Ψιλοκομμένο κρεμμύδι – 1
-Αγελαδινό βούτυρο ROYAL – 100 γρ.
-Ζωμός κοτόπουλου – 1 λίτρο
-Βρασμένα ρεβίθια – 200 γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρετε στο αγελαδινό βούτυρο το κρεμμύδι και το ρύζι και μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, ρίξτε τον ζωμό, αλατίστε, ρίξτε τα μανιτάρια και τα βρασμένα ρεβίθια και αφήστε σε μέτρια φωτιά, για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να στεγνώσει το ρύζι.

ΠΗΓΗ: masterclass.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ομελέτα

Φρουτάλια ή Φουρτάλια (ομελέτα ανδριώτικη)

ΥΛΙΚΑ -4 μέτρια λουκάνικα (όχι πολύ μεγάλα, για να μη γίνει πολύ βαριά η φρουτάλια) -4 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες ροδέλες -2/3 φλιτζ. τσαγιού τυρί τριμμένο (βολάκι ανδριώτικο ή ξερή μυζήθρα μαζί με κεφαλοτύρι) -1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα -8 αυγά, προτιμάμε βιολογικά -τα φυλλαράκια από 1/2 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένα[…]

Περισσότερα »
κορμός μερέντα

Κορμός με μερέντα και πτι-μπερ

ΥΛΙΚΑ -600 γραμμ. nutella ή μερέντα -400 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη -200 γραμμ. μπισκότα πτι-μπερ (ή άλλα της αρεσκείας σας) -60 γραμμ. φουντούκια χοντροαλεσμένα στο μούλτι   ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τη nutella (ή τη μερέντα) μαζί με τη σοκολάτα σε ένα μικρό κατσαρόλι και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Ανακατεύουμε παράλληλα με[…]

Περισσότερα »